USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцьких водіїв просять завтра бути особливо обережними

23 Квітня 2015 15:50
24 квітня, у день проведення зовнішнього незалежного оцінювання, рух транспорту та пішоходів, особливо у Луцьку, буде інтенсивнішим. У зв’язку з цим, Державтоінспекція звертається до водіїв, які цього дня будуть курсувати дорогами області, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

ДАІ нагадують водіям: при поїздці автобусами оранжевого кольору з розпізнавальним знаком «Діти» має бути увімкнений проблисковий маячок оранжевого кольору. Ці заходи слугують для привертання уваги та попередження про небезпеку під час руху.

Наближаючись до транспортного засобу із розпізнавальним знаком «Діти», що зупинився з увімкненими проблисковими маячками оранжевого кольору та (або) аварійною звуковою сигналізацією, водії транспортних засобів, які рухаються суміжною смугою, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоби уникнути наїзду на дітей. Перевезення організованих груп школярів іншими видами транспортних засобів заборонено.

Окрім того, 24 квітня частина батьків та учнів прибуватимуть до міста власним або міжміським транспортом. У зв’язку з цим водії повинні бути готові до того, що різко збільшиться кількість пішоходів на дорогах міста. Відтак, заздалегідь знижуйте швидкість перед світлофорами та пішохідними переходами, уникайте обгонів та різких маневрів.

Досвід попередніх років вказує на те, що цього дня у центрі міста можливі проблеми із паркуванням, тому радимо водіям транспортних засобів залишати автомобілі на спеціально обладнаних парковках, а до місць складання ЗНО добиратися громадським транспортом.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗНО НА ВОЛИНІ: НАПЕРЕДОДНІ

ЧИТАТИ ЩЕ: ПУНКТИ ТЕСТУВАННЯ ЗНО НА ВОЛИНІ: АДРЕСИ, МАПИ, МАРШРУТИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus