USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Маршрутка № 25 більше не їздитиме до Забороля?

20 Травня 2014 16:35
У так званий час пік луцькі маршрутки переповнені вщент. Зокрема, це стосується сіл, що знаходяться поруч із обласним центром. Серед них – Гаразджа та Забороль.

На цьому актуальному для волинян питанні під час засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури та мови сьогодні, 20 травня, наголосила депутат Луцької міської ради Ірина Констанкевич.

Нагадаємо, під час 57-ої сесії міської ради стало відомо, що мешканці з навколишніх вулиць обласного центру, зокрема вулиці Володимирської, запізнюються на роботу. Це відбувається у зв’язку з неналежним транспортним сполученням мікрорайону з 40-м кварталом, яке забезпечує маршрут № 25. Голова депутатської групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич наголосила на цій проблемі у своєму запиті 26 березня.

Цього разу вона поцікавилась у заступника Луцького міського голови з економічних питань Тараса Яковлева, чи можна вплинути на ситуацію таким чином, щоб найбільш завантаженими транспортними магістралями в проблемний час рухалось більше автобусів.

На це Тарас Яковлев відповів, що на сьогодні проблематичним є вивезення людей з Луцька у ранковий час – з 7:20 до 7:40. Особливо це стосується маршруту № 25, який курсує до села Забороль.

«Збільшувати кількість автобусів ми поки не плануємо, але хочемо трішки «переставити» існуючі маршрути. Зокрема, маршрут №25 дещо «обрізати»: було б доцільним, якби ці автобуси їздили лише до вулиці Володимирської і не заїжджали у Забороль», - каже посадовець.

Натомість, на його думку, до вищезгаданого села варто «пустити» маршрутку № 29.

Однак, Тарас Яковлев підкреслив, що цей проект лише на стадії розробки, тобто у «робочому» вигляді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Антонівець Показати IP 20 Травня 2014 17:04
с..ка не чіпай 25-у. Все населення Забороля працює в Луцьку.
Валентина Показати IP 20 Травня 2014 17:17
В селі не люди і їм не треба їхати на роботу до Луцька ? Хай хоч пішки ходять на роботу,це така турбота про людей села, що хоче влада те і робить,як було хабарництво так і є хто більш заплатить тому і такій маршрут,а на людей начхати, Хоч раз начальники не на своїх машинах добирались а маршруткою з села
Андрій Показати IP 20 Травня 2014 17:22
Тарас Яковлев, якщо 25-ка буде відмінена в с.Забороль, чекай в себе в помешкані мого брата із Правого Сектора. Просто так, щоб в тебе не виникало в голові таких "проектів". Так сказати - для профілактики...
Сепаратист до Андрій Показати IP 20 Травня 2014 18:05
Не мішало б до тебе прийти
До Андрія... до Андрій Показати IP 21 Травня 2014 09:57
Не лякайте ПС,що вони доброго зробили....змінили владу?!...на яку???? Корупція зараз ще більша,ніж була...без бабла не війдеш в жоден кабінет,а яких дурнів посадили в крісла....не знають жодних законів.
Хочу в село Показати IP 20 Травня 2014 17:31
Хай продасть хату і переселеться в місто - всі проблеми зникнуть, грошей ще й на депозит вистачить.
оголошення Показати IP 20 Травня 2014 20:11
Обміняю квартиру на хату в Заборолі
Anonymous Показати IP 20 Травня 2014 20:20
в Луцке маршруток как го*на пересекаются по одним и тем же улицам а вот добраться на район вышков или на улицу Киверцовскую до завода Мотор вообще не реально ... лучше бы туда что то пустили эта улица вообще без маршрутов
Андрій Показати IP 20 Травня 2014 22:12
І вулиця Огієнка також. І вулиця * Березня також. І частина Карпенка-Карого також. І ще багато таких.
Лучанка Показати IP 20 Травня 2014 22:21
Необхідно відновити маршрутки Луцьк-Забороль і питання буде вирішено.У 25 увійти неможливо,особливо вранці,щоб доїхати до роботи вчасно необхідно зробити пересадку.Таке полегшення сільським жителям за рахунок міських не вирішує проблему,а лише її загострює.
Катя Показати IP 21 Травня 2014 09:34
І так з Забороля рано добратись до Луцька не можливо, схотіла 25 їздить до школи,а пів села відрізали хоч пішки йди, двома маршрутками треба добиратись до роботи, а то ще з сіл їдуть маршрутки переповнені не стають. Так що в нас влада все робить нестерпні умови для села. У влади хто заплатив більше той і виграв кращий тендер,усі хабарники.
Забороль Показати IP 21 Травня 2014 09:53
Нова влада-все для людей!!! З таким трудом вибили цей 25 маршрут,змусили його їхати до кінця села,хоч водії і були не задоволенні,а нова влада все руйнує і змушує людей на новий майдан.А то,що деяки лякають ПС,то що вони доброго зробили для людей.Це звичайні бандити,які набивають собі кармани.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus