USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На дорогах Волині – перевірки

10 Березня 2017 18:41
У Волинській області з 21 лютого відновлений габаритно-ваговий контроль.

Інспектори Державної служби України з безпеки на транспорті, Національної поліції за технічної підтримки ДП «Волинський облавтодор», спільно з представниками громадськості на пересувному комплексі габаритно-вагового контролю здійснили понад 190 зважувань і склали більше десяти актів про порушення Правил проїзду великовагових транспортних засобів.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Волині.

Зазначимо, що постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 869 внесено зміни до пункту 22.5 Правил дорожнього руху в частині заборони руху транспортних засобів та їх составів з навантаженням на одиночну вісь понад 11 т, здвоєні осі - понад 16 т, строєні осі - понад 22 т або фактичною масою понад 40 т (для контейнеровозів - навантаження на одиночну вісь - понад 11 т, здвоєні осі - понад 18 т, строєні осі - понад 24 т або фактичною масою понад 44 т, а на встановлених Укравтодором і Державтоінспекцією для них маршрутах - понад 46 т) у разі перевезення подільних вантажів автомобільними дорогами забороняється.

Крім того, забороняється рух транспортних засобів з навантаженням на вісь понад 7 т або фактичною масою понад 24 т автомобільними дорогами загального користування місцевого значення.

Перевірки на дорогах тривають, тож Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає перевізників і водіїв дотримуватись законодавства щодо перевезення подільних вантажів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus