USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На трасі Луцьк-Львів встановили ваговий контроль вантажівок

2 Серпня 2016 08:57
Відтепер ваговий контроль вантажівок здійснюватиметься на щойно відремонтованій трасі Луцьк-Львів.

Про це повідомив у мережі Facebook директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка.

Так, перед тим як пропустити вантажні автівки на автошлях їх будуть зважувати та заміряти габарити вантажу фахівці дорожніх служб. Також допомагатимуть контролювати ситуацію працівники патрульної поліції.

Нагадаємо, вчора, 1-го серпня, голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик розповів про те, що дорогу, ремонт якої обійшовся Волині майже у півмільярда гривень, руйнують вантажівки.
Відео Волинь24:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Серпня 2016 10:33
Тільки так!!!
Свій Показати IP 2 Серпня 2016 11:59
Коли запрацює ваговий контроль вже дороги не буде. Нехай відразу ставлять постійні ваги біля виїзду з кар'єру Лаврів та елеваторів ст.Несвіч, що належить нардепу Мартиняку та біля сіл Звиняче і Сенкевичівка Горохівського району, що належать Жені Дудці, де їздять вантажні авто вагою понад 40 тонн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus