USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волинь ввозять автомобілі від неіснуючих закордонних фірм

29 Липня 2014 17:00
У схемах мінімізації волинські бізнесмени мали намір приховати понад 100 мільйонів гривень податків. Крім того, на Волинь ввозять автомобілі від неіснуючих закордонних фірм і тим самим ухиляються від сплати податків, - повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів в області.

За використання схем мінімізації та спроби ухилитися від сплати податків волинському бізнесу донараховано понад 100 мільйонів гривень платежів. Ця сума узгоджена з платниками податків, тобто представники бізнесу погодилися - донарахування небезпідставні.

«На жаль, нам доводиться констатувати, що місцевий бізнес, а точніше окремі його представники, й сьогодні вдаються до схем мінімізації. Хочу особливо наголосити: ці схеми мінімізації та спроби ухилення від сплати податків нами зафіксовано не за минулі роки, а вже з початку 2014 року», - розповів виконувач обов’язків начальника ГУ відомства в області Віталій Чуй.

Зі слів керівника ГУ Міндоходів Волині,деякі суб’єкти господарювання, не зважаючи на складну ситуацію в державі, і надалі продовжують практику мінімізації платежів до бюджету.

Як приклад, очільник ГУ МІндоходів в області навів виявлені факти завищення податкового кредиту на 8,4 мільйона гривень однією з луцьких фірм та майже на мільйон гривень ковельським підприємством, які виявили під час перевірок цих СГД податковими ревізорами.

Окрім того, як зазначив Віталій Чуй, на Волині продовжується практика ввезення автомобілів від неіснуючих закордонних фірм. Зокрема, на підставі інформації від Чеської республіки про відсутність фірми - постачальника одній із луцьких фірм вже цього року донарахували майже 65 мільйонів гривень платежів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 29 Липня 2014 17:59
Податківці самі їздять на таких авто.
валерій до дідо Показати IP 29 Липня 2014 18:46
Ага! І щей хочуть, щоб ішли і воювали за них....
Джо до валерій Показати IP 29 Липня 2014 19:23
коментар було видалено
123 до дідо Показати IP 29 Липня 2014 20:04
і в темі разом з прокуратурою знайшли когось хто не платить їм і Коцурі з корецьким і піаряться
Анонім Показати IP 29 Липня 2014 23:18
це тому цей ....уй тут вискочив що зараз ніхто не отримує хабарів від розмитнення автомобілів,тому зараз і саме розмитнення здешевіло ,от ці упирі і вилазять зі своїми претензіями тому що хочуть "такі сєтово чтото иметь"
ппрп Показати IP 30 Липня 2014 10:26
не хай чиновники розкажуть чому при розтаможці гроші перераховуються на рахунки банків панами, ось де мільйони і ніхто нічого не робить
Анонім Показати IP 30 Липня 2014 11:28
кожна друга фірма возить від левих фірм як гляниш на інвойси то жах бере як не панама то ще далі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus