USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині розшукують водія, який на переході збив жінку і зник

8 Вересня 2015 13:42
Автопригода трапилася в місті Володимир-Волинський на вулиці Устилузькій. Збивши жінку, легковик з місця пригоди зник, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Вчора, 7 вересня, о 21:30 водій невстановленого автомобіля наїхав на 27-річну жительку Володимира-Волинського. Жінка переходила проїжджу частину дороги на пішохідному переході.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала отримала тілесні ушкодження. Автомобіль з місця пригоди зник.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочали кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

«Шановні волиняни! Якщо ви стали свідком автопригоди, просимо вас надати інформацію, яка б допомогла встановити особу винуватця ДТП», - йдеться у повідомленні правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
9999999 Показати IP 8 Вересня 2015 13:48
По любому якесь малолетне чмо на польському корчові

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus