USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Дівчина в навушниках вискочила на дорогу й потрапила під машину

1 Червня 2017 10:08
На пішохідному переході легковик на литовських номерах збив 17-ти річну дівчину. Постраждалу забрала карета швидкої допомоги, а очевидці розповідають, що ДТП трапилася через необережність дівчини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько дев’ятої години 1-го червня на вулиці Огієнка в Луцьку.

Очевидці розповідають, що потерпіла виходила з вулиці 8 Березня.

«Я стояла з іншої сторони пішохідного переходу й бачила, як дівчинка різко вибігла на дорогу», - розповідає лучанка.

Вийскочивши на проїжджу частину, вона потрапила під колеса легковика Audi A6 на литовських номерах, який рухався в сторону меморіалу «Вічна Слава».

Водій каже, що дуже стурбований і готовий допомагати постраждалій.

«Мені дуже прикро, що таке виникло, я готовий їй допомогти з лікуванням. Дуже хвилююся за дівчинку, не знаю в якому вона стані, але бачив, що рука дуже травмованою була. Вона неочікувано вибігла на дорогу. Коли я їхав, то бачив, що вона стояла на пішохідному, але не переходила, була в навушниках і, раптом, різко вийшла перед самою вже автівкою. Я засигналив, але уникнути наїзду не вдалося», - розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини водій легковика.

Сімнадцятирічну дівчину швидка доставила в обласне дитяче територіальне медичне об’єднання.

Лікарі розповіли, що постраждала отримала численні забої та перелом плеча, їй надали допомогу. Лікування дівчина продовжує в ортопедично-травматичному відділенні.
Нагадаємо, нещодавно у Луцьку трапилася трагедія: школярка через необережність потрапила під потяг та загинула. Свідки розповідали, що дівчинка йшла в навушниках і дивилася у телефон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 52
Анонім Показати IP 1 Червня 2017 10:13
а зменшити швидкість в голову не приходило ? пора обмежувати швидкість руху в місті до 40 км\год. безпечні переходи відсутні, лежачих поліцейських немає, гондурас ...
Пішохід до Анонім Показати IP 1 Червня 2017 10:25
Вуха-очі відкрити рота закрити
Лучанин до Пішохід Показати IP 1 Червня 2017 17:20
Напали на ту дитину - в навушниках йшла, та хоч в протигазі йшла, вона на перехід вийшла пішохідний а не на проїзджу частину, воділа бачив, що вона біля переходу була, то чого не зупинився і не пропустив, чого на обгін пішов перед самим переходом?! півдня можна простояти біля тих неврегульованих переходів і ніяка с..ка не зупиниться і пропустить. Їздіть по місту 40 км, а перед переходами ще збаляйте швидкість, то й ситуацій таких поменшає, бо як один розумний і знайдеться та пригальмує перед переходом, то нема гарантії що якась дурна б...дь не влупиться йому в багажник, або з боку не вискочить і не зіб"є того хто вже на переході йде. В тих дітей зараз ЗНО, екзамени, вступи, випускні, в них увага зараз на цьорму сфокусована, тому природно що можуть бути розгублені і неуважні. А для всіх хто тут патяки пороззявляв - ваші діти в навушинках і з телефонами не ходять, ні?! То дивіться щоб на місці цієї дівчинки не опинились, моралізатори хр*нові. Бо зараз всі підлітки, хоч кіл на голові теши, ходять в тих навушниках клятих і ваші не вийняток.
V до Лучанин Показати IP 2 Червня 2017 10:39
от взяв і стирив мій комент, капець!
Водій до Анонім Показати IP 1 Червня 2017 10:31
Тоді взагалі давайте всі пішки ходити. Навть якщой 40 км/год їхати, а за 2-3 м вискочить перед тобою к... , не кожна машина фізично зможе супинитись. В Вінниці, наприклад, на кожному переході, саме для тих хто не дивиться на дорогу а собі під ноги, на "зебрі" написано " ПОДИВИСЬ ЛІВОРУЧ". Чому в Луцьку так не зроблять ?
Лучанка до Водій Показати IP 1 Червня 2017 16:53
Нам до вінниці ще далеко. В Луцьку взагалі на пішоходних переходах немає розмітки, що тут можна ще говорити.
До Аноніма до Анонім Показати IP 1 Червня 2017 10:31
Пора вже знімати навушники і відкаладти телефони на дорогах і залізничних переїздах, і роззувати трохи очі перш ніж вискакувати на дорогу! Пішоходний перехід зроблений щоб перейти, а не перебігти не дивлячись навколо. А водій не може знати яке дурнувате вискочить перед ним. І 17 років це вже не 7 чи 6, вже має бути якась клепка в голові.
SVV до Анонім Показати IP 1 Червня 2017 10:38
А в голову не приходило вийняти з вух навушники, і дивитися по сторонах?
До аноніма до Анонім Показати IP 1 Червня 2017 10:48
Може зовсім ходити ногами? Хай дивиться.
Оля до Анонім Показати IP 1 Червня 2017 12:58
Чому перевели акцент з того, що збили на переході?!
Пасажир до Анонім Показати IP 1 Червня 2017 14:58
Не треба ображати таку чудову країну як Гондурас
Пішохід до Аноніма Показати IP 1 Червня 2017 10:25
В ПДР ще існують правила перетину проїзної частини для пішоходів...
Лучанин Показати IP 1 Червня 2017 10:28
А навчитись переходити проїжджу частину не можна. Треба частіше штрафувати пішоходів.
Олександр Показати IP 1 Червня 2017 10:42
Пішоходи, почитайте правила дорожнього руху. Ніякої переваги на пішоходному переході в вас немає. Почитайте як повинен виходити пішохід на зебру, при яких умовах.
Фіма до Олександр Показати IP 1 Червня 2017 10:59
Да Саша ви точно пдр не знаєте, пішохід на переході завжди прав...
Анонім до Фіма Показати IP 1 Червня 2017 13:42
угу, там так і написано "пішохід, вмираючи на пішохідному переході, памятай - ти був правий!!"
Олександр до Фіма Показати IP 1 Червня 2017 14:02
Я правила знаю. Пішохід завжди правий тільки тоді, коли не створює аварійну ситуацію на дорозі. Тоді, коли виконав всі правила пдр, і вийшов на зебру. Тоді він правий! В авто немає кнопки, яка миттєво зупинить авто! Знизу я написав, що забороняється пішоходу. Поспілкуйтесь з поліцейськими, хай Вам детально пояснять як переходити пішохідгий перехід.
Василь Показати IP 1 Червня 2017 10:42
Ці литовські номери вже дістали. Літають по місту ніби по іншим правилам.
місцевий до Василь Показати IP 1 Червня 2017 11:13
литовські номери тут не грають ролі просто подивись по сторонах та і тоді переходоти вже
Луцьк до Василь Показати IP 1 Червня 2017 14:47
Жигулем ще б 40 метрів поволік, поки тормоза спрацювали.
Анонім Показати IP 1 Червня 2017 10:43
Поспостерігайте за пішоходами трохи. То певно третій частині треба 3,14здюлів давати. Позатикають вуха навушниками, повтикають очі в телефони і валять. Вже позабували, що по сторонам дивитись треба? Перехід? - до нього ж 15 метрів, та пофіг на той перехід! Світлофор червоний? - та машина далеко, чого чекати ще 15секунд! Саме паскудне, що на своєму ж прикладі такому вчать дітей. Не захищаю водіїв, серед них памороків хватає. Але не треба і з пішоходів невинних овечок робити
йося моргенштерн Показати IP 1 Червня 2017 10:44
купи собі навушники. ми (водії) тебе вже чекаємо
Олександр Показати IP 1 Червня 2017 10:47
Пішоходам забороняється: a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину; г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження; ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху; д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.
--- Показати IP 1 Червня 2017 10:47
Як на мене то це А 4...
bob Показати IP 1 Червня 2017 10:48
Прикро йому... Збив на пішоходному і прикро.
Лучанин Показати IP 1 Червня 2017 10:50
І тут за ті номера. Яка різниця на яких номерах машина? Що ж вас так жаба душить? Не бачив жодної новини, де було дтп з автомобілем на українській реєстрації, де було б прямим текстом написано : автомобіль на українських номерах! Що за бред?!
ДЛ до Лучанин Показати IP 1 Червня 2017 11:04
Причому тут жаба якщо любий може продати своє легальне авто і купити такого литовця в кращому стані???, але ж не всі це роблять!!!!
Торі до ДЛ Показати IP 1 Червня 2017 15:57
Ви не дуже зрозуміли думку "Лучанина"...
Олег Показати IP 1 Червня 2017 10:52
Інколи і 40 км. їдеш,, а воно як теля дурне вискакує за пару метрів від авта.. Покоління гаджетів. Я б вже звернув увагу законотворців на те аби і відповідальність пішоходів прописали жорсткіше, до прикладу що пішоход має право переходити дорогу без навушників і не розмовляючи по телефону. Пішоходний перехід це не зона абсолютної переваги пішохода, це зона компромісі водіїв авта і пішоходів.
Нато до Олег Показати IP 1 Червня 2017 12:59
Звичайно не перевага. Але ж він її бачив і не зупинився перед переходом.
Олександр Показати IP 1 Червня 2017 10:59
Був свідком даної ДТП. Винні обоє. Дівчина не глянула по сторонам різко вийшла на проїжджу частину, а водій нас обігнав перед самим перехрестям. Він не зміг уникнути зіткнення бо був зустрічний потік автомобілів.
ааа Показати IP 1 Червня 2017 11:04
Водії та пішоходи варті один одного. Водії їздять - не дивляться, пішоходи переходять - не дивляться.
Ага Показати IP 1 Червня 2017 11:04
навушники, навушники, б..ть задовбали, завжди в усьому навушники винні, а швидкість обмежити, пригальмувати перед переходами так всеруться. А якщо пішхід глухий, сліпий, з обмеженнями рухових функцій, з розсіяною увагою і т.д., то що давити без розмов? Звикли, що в нас люди з вадами здоров"я,як правило сидятьпо хатах і нікому туробот не завдають, а от в європах в які ви всі так претесь вони повноправні учасники життя у всіх сферах і в усьому беруть участь і по вуицях ходять і на візках пересуваються і через переходи переходять, переїжвають, так що тренуйтесь, бо європа вже йде, і підлітки в навушниках в порівнянні не така вже й проблема.
Вова Показати IP 1 Червня 2017 11:10
Йома-йо, візму навушники і буду собі їздити, їм можна а водіям ні? А ще забув, тож необхідно ще смс написати посеред дороги, чи блд новий "лайк" прийшов на твоє фото. Ось вся наша молодь, їб..м в телефон банани в вуха і все гуд.
Правила руху звертаю Показати IP 1 Червня 2017 11:25
Олександре, Ви цитуєте ПДР, які погано знаєте! Не вводьте людей в оману! П.4.17.Пішохід має право: а. На перевагу під час переходу проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, ...
сам вивчи до Правила руху звертаю Показати IP 1 Червня 2017 12:11
То сядь і почитай добре, перед тим як умнічати. Але спершу вивчи різницю у змісті між "має право" і "забороняється". "Юрист" хр*нов. Дівка порушила правила і попала в лікарню - все, наступного разу 100 раз навушники вийме і подивиться, дай Бог аби здорова залишилась. Щоб мати перевагу, потрібно спочатку розуміти чого не дозволяється робити. Також рекомендую пройти шкільний курс фізики, особливу увагу приділити поняттям: маса, кінетична енергія, інерція, прямолінійний рух, сила тертя. Можна також пройти курси по релігієзнавству, щоб зрозуміти, що пішохідний перехід до стану святих не зачисляє.
Олександр до Правила руху звертаю Показати IP 1 Червня 2017 14:08
Я не ввожу людей в оману. Зверху під своїм (постом 10.42), я описав, при яких умовах пішохід правий. І написав що йому забороняється.. Правила потрібно читати всі, а не тільки першу частину, де все можна!!! І цей пункт, який Ви процитували, перечитайте.. "МАЄ ПРАВО НА ПЕРЕВАГУ"... Тут не написано: ПІШОХІД МАЄ ПЕРЕВАГУ!! Бачите різницю? Я сам водій, і я бачу коли людина-водій переходить дорогу, і людина- пішохід!!
Соня Показати IP 1 Червня 2017 11:27
Треба ще й вуха повідривати, щоб не було куди навушники вставляти. В дупу нехай би запхала. І сама скалічилась і людині нерви спортить. Цілком згідна з Анонім. Пора ввести штрафи за неправильний перехід вулиці.
V до Соня Показати IP 1 Червня 2017 12:04
коментар було видалено
Проходив поруч... Показати IP 1 Червня 2017 11:46
Курка дурна... батькам дати мзди за "правильне" виховання.
Лучанин Показати IP 1 Червня 2017 12:08
18.1. Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека. Залишається всім зрозуміти які саме межі пішоходного переходу, тобто лише зебра чи місце позначене знаками на проїзній частині, чи до нього входять острівки на тротуарі перед переходом. Якби це було визначено чітко, то відпало би дуже багато питань. Навіть при русі 60 км/год не була б сильно травмована рука. Але тут просто співпало все на купу: порушення режиму руху, неуважність пішохода, прокляте місце. В резльтаті відповідати мають всі. Чому зараз так легко забувається саме основне правило "Пропусти дурня!"?
Олександр до Лучанин Показати IP 1 Червня 2017 14:16
У даній ДТП Винен і водій і пішохід. Водій обігнав нас перед перехрестям де з обох сторін переходи, я не думаю що він там вперше їде, на пішоході стояла бабушка яка дивилась по сторонам, а дівчина як йшла по тротуару з такоюж швидкістю не дивлячись по сторонам вийшла на дорогу. Водій до останнього хотів уникнути удару бо спочатку машина так як на зустрічну смугу почала уходити та там був великий потік авто, саме тому водій збив її правою стороною. Швидкість водія була біля 70км, так як ми їхали десь 50 і він нас обігнав. За кермом Ауді був чоловік років 30 +- . Абсолютно нормальний (Не мажор не малолєтка) і на льотчика не схожий, та був тверезий.. Він відразу зупинивсь і побіг до дівчини. Я з ним говорив він сказав, що він 100 відсотково винен. Я це написав тому що бачу всі на пішохода напали. Винні обоє.
Олександр до Лучанин Показати IP 1 Червня 2017 14:19
....НА ЯКОМУ ПЕРЕБУВАЮТЬ ПІШОХОДИ..., тобто вони вже стоять на ньому,(не на тротуарі) тоді водій повинен зупинитися або пригальиувати.. Пропустити дурня.. це про кого? про пішохода чи про водія?
Олег Показати IP 1 Червня 2017 13:27
За день поїздок по місту третина пішоходів наближені до ось такої поведінки https://www.facebook.com/Kavkazci/videos/1586560708036125/
Юрист Показати IP 1 Червня 2017 13:53
Пішоход завжди прав, правда не завжди живий...
Воля Показати IP 1 Червня 2017 14:41
Навушники і телефони на дорогах (у пішоходів, водіїв, велосипедистів) - це абсолютне зло. І не треба шукати оправдань.
V Показати IP 1 Червня 2017 15:01
от дичь, жлобство, панти. Напали на ту дитину - в навушниках йшла, та хоч в протигазі йшла, вона на перехід вийшла пішохідний а не на проїзджу частину, воділа бачив, що вона біля переходу була, то чого не зупинився і не пропустив, чого на обгін пішов перед самим переходом?! півдня можна простояти біля тих неврегульованих переходів і ніяка с..ка не зупиниться і пропустить. Їздіть по місту 40 км, а перед переходами ще збаляйте швидкість, то й ситуацій таких поменшає, бо як один розумний і знайдеться та пригальмує перед переходом, то нема гарантії що якась дурна б...дь не влупиться йому в багажник, або з боку не вискочить і не зіб"є того хто вже на переході йде. В тих дітей зараз ЗНО, екзамени, вступи, випускні, в них увага зараз на цьорму сфокусована, тому природно що можуть бути розгублені і неуважні. А для всіх хто тут патяки пороззявляв - ваші діти в навушинках і з телефонами не ходять, ні?! То дивіться щоб на місці цієї дівчинки не опинились, моралізатори хренові. Бо зараз всі підлітки, хоч кіл на голові теши, ходять в тих навушниках клятих і ваші не вийняток.
1 Показати IP 1 Червня 2017 18:07
там завжди дуже женуть, і є необхідність зробити лежачого поліцейського в багатьох місцях. Люди будьте пильними! Водії голосуйте за поліпшення стану доріг і монтаж відеокамер!
Проходив поруч... Показати IP 1 Червня 2017 20:35
Якщо дівка дійсно різко вийшла на перехід, і цьому є докази і свідки, то водій має повне право через суд добитись компенсації на ремонт транспортного засобу від батьків неповнолітньої
Винуватець Показати IP 1 Червня 2017 21:57
Не розумію чому ви всі накинулися на ту бідолашну дівчинку. У тому що трапилось моя вина. Тому що я як водій маю передбачити такі ситуації. Я перевищив швидкість і через це трапилось дтп. І не справа тут у литовських номерах. Я впевнений що кожен водій не один раз перевищував швидкість поспішаючи.
Бо до Винуватець Показати IP 2 Червня 2017 10:35
вони б*дло, а Ви судячи з Вашого коментаря людина, хоч і безумовно винні, але зробите висновки і напевно більше так не зробите, шкода дуже тільки що ціна таких "помилок" дуже дорога.
Справедливий Показати IP 1 Червня 2017 23:24
Водій повинен передбачити всі можливі ситуації і крапка. Неважливо чи це малюк вискочив чи дорослий в навушниках. Знаю це важко, сам водій. Але, руль це не іграшка, а величезна відповідальність. А на рахунок номерів лт - це жаба душить невдах які не взмозі собі таке замутити, або тих хто заплатив велику розтаможку і їхні бабки олігархи вивели собі в офшори.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus