USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині відремонтували 30 мостів

29 Грудня 2016 17:48
На дорогах загального користування Волині відремонтували 30 мостів загальною довжиною 631 погонний метр та чотири водопропускні труби під дорогами загальною довжиною 51 погонний метр.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Волині.

Зокрема, під час поточного середнього ремонту відновили аварійний міст в с. Заріччя Ковельського району довжиною 67 погонних метрів.

Два мости через річку Стир загальною довжиною 117 погонних метрів відремонтовані у Берестечку Горохівського району.
При проведенні поточного середнього ремонту дороги Н-17 Львів-Радехів-Луцьк відремонтували три мости протяжністю 76 метрів.

На дорогах державного і місцевого значення поточним дрібним ремонтом було відновлено 24 мости загальною протяжністю 371 погонний метр і чотири водопропускних труби під дорогами загальною довжиною 51 погонний метр.

Основні види робіт - влаштування забірних стінок, відновлення та ремонт тротуарів, парапетного та бар’єрного огородження, гідроізоляції. Мостовики відновили покриття проїзної частини мостів та тротуарів, полагодили деформаційні шви, опорні частини, тощо.

Роботи з ремонту мостів здійснював генеральний підрядник РБП «Транс-Мост», згідно з проведеними торгами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus