USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині закривають залізничний переїзд

26 Квітня 2014 12:37
Рогожанська сільська рада звертається до керівництва області, щоб та посприяла в спорі з Львівською залізницею.

Громада просить не закривати залізничний переїзд, розташованого поблизу села Ізов, що відноситься до Рогожанської сільської ради Володимир-Волинського району.

Це прохання озвучив у своєму запиті до голови Волинської ОДА депутат облради Валерій Діброва під час першого пленарного засідання 25 чергової сесії облради вчора, 25 квітня.

З його слів, Львівська залізниця вже не вперше намагається закрити цей переїзд. Торік обласній державній адміністрації довелося втрутитися і відстояти прохання волинян. Однак, Львівська залізниця знову запланувала цей захід. Переїзд планують закрити з 1 вересня цього року.

«Лише цей перехід дає можливість найближчого та безперешкодного доступу до земельних паїв та сінокосів, місць випасу громадської худоби. Цей переїзд є одним з найкраще обладнаних. Якщо його зараз закриють – згодом доведеться вкладати значні кошти на його відновлення – близько 2 мільйонів гривень», - зауважує Валерій Діброва.

Цей переїзд необхідний для сільгоспвиробників, наголошує депутат. Ним також їздить сільгосптехніка, зокрема й господарства «П’ятидні», яким до слова, керує Валерій Діброва.



ЧИТАТИ ЩЕ: ПІДПРИЄМСТВО ДЕПУТАТА ВОЛИНЬРАДИ НЕЗАКОННО ВИКОРИСТОВУВАЛО 76 ГЕКТАРІВ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 26 Квітня 2014 15:33
Діброва - ******* і так всі дороги попсував, де його важка техніка їздить, йому ще переїзд залишити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus