USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині стаціонарних постів ДАІ не буде

9 Червня 2011 15:39
Волинь не увійшла до списку областей, в яких відновлять функціонування стаціонарних постів ДАІ.
Про це повідомив начальник сектору моніторингу та зв’язів з громадськістю УДАІ в області Андрій Владимир, – пишуть Відомості.UA.
«В кінці минулого року було рекомендовано облаштувати такі пости на дорогах міжнародного значення, – каже Владимир. – Волинські дороги мають своє продовження в інших областях, тому як такої потреби у створенні постів немає. Вони відновили свою роботу в Сарнах Рівненської області, в Львівській теж є».
Він розповів, що стояло питання про відкриття посту в Маневичах, але, взявши до уваги інтенсивність рух транспорту, стан аварійності, вирішили все ж його не відкривати.
Як відомо, днями в Україні набув чинності наказ Міністерства внутрішніх справ, який відновлює роботу стаціонарних постів дорожньо-патрульної служби.
Згідно з наказом про організацію діяльності стаціонарних постів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції, відновлюється робота 34 пунктів ДПС у 17 областях України та у Києві.
Стаціонарні пости ДПС вперше були ліквідовані у 2005 році за розпорядженням тодішнього президента Віктора Ющенка.
Тоді глава МВС Юрій Луценко пояснив, що співробітники ДАІ не допомагають водіям, беруть хабарі, і назвав пости ДПС «пунктами машинного доїння». У 2007 році міністр внутрішніх справ Василь Цушко поновив роботу стаціонарних постів, проте у 2008 році Ющенко знову їх скасував.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus