USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині ДАІ ретельніше перевірятиме автівки

7 Лютого 2015 22:14
Керівник ДАІ у Волинській області Володимир Кравченя звернувся до волинських водіїв з приводу перевірок автомобілів працівниками Державтоінспекції. Про це інформують у прес-службі установи.

"Шановні водії та гості нашої області! Безпека та порядок на дорогах краю в час, коли в державі тривають антитерористичні заходи, залишається основним завданням для правоохоронців, котрі здійснюють цілодобовий нагляд за дотриманням безпеки дорожнього руху.

У зв’язку з цим, на території Волині, з метою недопущення випадків безперешкодного перевезення зброї та інших небезпечних вантажів (гранат, пістолетів, боєприпасів тощо), які можливо були незаконно вивезені із зони проведення АТО. Тому, Міністерство внутрішніх справ України прийняло рішення про посилення заходів, спрямованих на забезпечення безпеки громадян.

Зважаючи на це, просимо водіїв із розумінням ставитись до перевірок працівниками Державтоінспекції документів на право керування транспортними засобами, огляду салону та вмісту багажника. Такі дії мають на меті попередження можливих терористичних актів та провокацій", - йдеться у зверненні.

Окрім того, зі слів очільника обласного очільника ДАІ, увагу правоохоронців привертатимуть також автомобілі, які тривалий час припарковані на одному і тому ж місці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Олег Показати IP 7 Лютого 2015 22:29
Хабарники. Розженуть вас скоро. Всіх. Надіюся, жоден з теперішніх не попаде на нову службу....
Владлен Показати IP 7 Лютого 2015 23:04
П****здеть не мешки воротиь. Гафіга хе** писати.. хтось же має дивитись за порядком. чи як завжди.--- смотрящі?
Григорій Показати IP 7 Лютого 2015 23:40
"є прохання до водіїв із розумінням ставитися до перевірок працівниками Державтоінспекції документів на право керування транспортними засобами, огляду салону та вмісту багажника" -що значить з розумінням?! Перевірка салону та багажника законна чи не законна? Якщо ні , то чому з розумінням до порушення закону. Ящо все таки є потреба перевіряти поза межами АТО - узаконьте! Чітко регламентуйте, визначте часові рамки, що б не дати можливості вільного шкурно-карманного трактування нашими "чесними , законослухняними і безкорисними" ДАІвцями.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 7 Лютого 2015 23:59
до підкидання наркоти в багажник ДАЙ-працівниками також з розумінням ставитись ?
коля до НЕЛУЧАНИН Показати IP 11 Лютого 2015 08:29
а що тобі підкидали??????????чи може ти Карпова обдивився???????
Я Показати IP 8 Лютого 2015 07:00
Як так з розумінням можна ставитися до порушення законодавства та Конституції працівниками МВС. Скинути Авакову вказівку простіше всього. Ви внесіть зміни в законодавство та Конституцію а тоді розумійтеся з людьми. Завтра будуть хотіти щоб з розумінням ставилися до обшуків по хатах, бо там можуть бути сепаратисти! Але чогось результатом цих розумінь виявляють зовсім інше від того що шукають.?
Льоня Показати IP 8 Лютого 2015 08:22
Обшук авто можливий тільки з двома понятими, це потрібно вимагати від них
Вася до Льоня Показати IP 8 Лютого 2015 13:31
Обшук і огляд - різні речі. Розрізняйте! При огляді ДАЇшник не має права торкатися речей у вашому авто, але може просити показати.
водій Показати IP 8 Лютого 2015 09:28
до цього часу не перевіряли і все спокійно, точно щось мутять ..... щось задумали якщо попереджають...
якщо даівець Показати IP 8 Лютого 2015 10:43
не повідомить водію про підозру у злочині то можете його в ато послати.а подобается ставати раком щоб порозумітися то завтра ще вашу дружину відмахають
андрій до якщо даівець Показати IP 11 Лютого 2015 08:31
ти мабуть йолоп- або маєш відношення до злочиних угрупувань

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus