USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Не страйк, а перерва: чому у Луцьку не їздили маршрутки

24 Березня 2017 17:26
Директор підприємства "Санрайз" Юрій Девіцький пояснив, чому в Луцьку дві години не їздили маршрутки.

"Це не страйк. Це технологічна перерва", - пояснив він у коментарі ВолиньPost.

Девіцький зауважив, до зупинки руху вдалися, бо бракує палива для автобусів.

З його слів, такі перерви робитимуться й наступні дні, а якщо вартість проїзду не збільшать, то доведеться скорочувати маршрути та знімати частину автобусів.

"Всі автобуси працюють в збиток, а більшість маршрутів нерентабельна. В інших містах вже підняли вартість або в процесі підйому, а влада Луцька відмовилася це робити з політичних мотивів. Таким чином перевізники та мешканці міста опинилися в заручниках ситуації", - додав Юрій Девіцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Анонім Показати IP 24 Березня 2017 17:33
ну що ж, у такому разі влада мала б розірвати договори в звязку із свідомим їх невиконанням і оголосити новий конкурс. а санрайз нехай далі робить перерву
777 Показати IP 24 Березня 2017 17:34
Голева ніяк не нажереться. Мало все їй. Хай віддає маршрути іншим перевізникам .
пішохід Показати IP 24 Березня 2017 17:35
Розірвати угоди з перевізниками. Оголосити новий конкурс. Тимчасово допустити до перевезення пасажирів у місті всіх бажаючих перевізників (гірше не буде). Організувати роботу тролейбусів ЛПЕ до 24 год. Оголосити у місті акцію "Підвези сусіда, підвези пішохода". Розігнати нх міськраду.
Лучанин до пішохід Показати IP 25 Березня 2017 12:00
У депо стоїть 40 богданів - цього цілком вистачить, щоб закрити усі маршрути бастувальників. Автобуси їздитимуть трохи рідше, ніж маршрутки, але потерпимо, заодно й міський бюджет поповнимо. Потрібна лише влада з яйцями, якої, на жаль, нема. Отже, наступного разу знову голосуйте за гречку і людей з телевізора.
Лучанин Показати IP 24 Березня 2017 17:51
А я закликаю максимально обходитися без маршруток, ходіть пішки де можна і їздіть на тролейбусах. Давайте покажемо цим баригам, що вони нам мають служити, а не ми їм.
Активіст Показати IP 24 Березня 2017 17:54
Не свисти, грошей не буде.
Анонім до Активіст Показати IP 24 Березня 2017 20:03
Цить
Петро Показати IP 24 Березня 2017 17:55
Дістало! Девіцький, хватить працювати на благо лучан!!! Якщо маршрути нерентабельні - розривай договір у встановленому порядку, І тоді міськрада хай оголошує новий тендер на перевезення !!! А то своїми шмарклями всі дороги в Луцьку замазав!
? Показати IP 24 Березня 2017 18:00
Натомість,наводити порядок з "графіком руху" та наявністю квитків у пасажирів перевізники не збираються? Так і будуть обкрадати місто ,державу та возити пасажирів в занедбаних машинах?
хах Показати IP 24 Березня 2017 18:45
коментар було видалено
лучанин Показати IP 24 Березня 2017 19:06
Пропоную зробити страйк пасажирам,тобто не сідати в маршрутки і хай перевізники чухають там де не свербить,хто за?
Душман Показати IP 24 Березня 2017 19:20
Нехай страйкують. Розірвати договори за невиконання умов перевезення. Я взагалі не відчув, так як стараюст їздити тролейбусами та ходити пішки.
Проєзжий Показати IP 24 Березня 2017 19:31
Маршутчики повні козли. Такі ж як і їхні директори. Хай не ниють про підвищення проїзду, а краще їздять і заробляють! І ЗУПИНЯЮТЬСЯ як їх просять. А то відмовляються брати пасажирів, і ще хочуть заробляти при цьому... Жиротряси. Хватить нити. Працюйте.
Ххх Показати IP 24 Березня 2017 19:50
Треба ходити пішки .Вже весна.тепло.по можливості користуватися тільки тролейбусом.
Корінний лучанин Показати IP 24 Березня 2017 19:55
Шановні АНОНІМИ, ПЕТРИ і т.п. , ідіть попрацюйте на місці Девіцького Ю. і покажіть своїм прикладом як на дешевих перевезеннях можна утримувати транспорт, платити з/п, податки і т.д. ! По вашому треба розривати договори із перевізниками і заключати угоди із новими!? А там вже " стоїть черга нових перевізників" і просто таки "чекає" цього моменту!? НЕ СМІШІТЬ МОЇ ТАПОЧКИ, як кажуть, одесити! Скрізь майже по УКРАЇНІ підняли тарифи на проїзд, а луцьких перевізників конкретно опустили поки що! Ціна на електроенергію вже буде ще раз підвищена із червня( це я про ріст цін ,взагалі в УКРАЇНІ).
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 24 Березня 2017 20:13
я думаю, перевізники знайдуться без проблем. щодо місця девіцького - не треба тут корчити запрацьованого. хто ж як не він із сотоваріщі порішали з ригуненком і повикидали з маршрутів дрібних перевізників ? а тепер хочуть нагнути все місто, щоб далі монополькою косити бабло. ВИСТАЧИТЬ ловити рибу в каламутній воді !!!!!!! нехай легалізують свою діяльність : електронний квиток для прозорого обліку пасажиропотоку, документально підтверджені витрати, а потім розмови про тариф. до речі, всі ж в курсі справи, який тариф в Конотопі .
Лучанин до Корінний лучанин Показати IP 24 Березня 2017 20:38
Корінний? Ну, ну... Корінний би за місто дбав з жителями, а не навпаки. Щоб таке говорити надайте всі розрахунки вартості проїзду. Введіть "електронний квиток", щоб водій не міг в кишеню покласти, а всі гроші йшли на підприємство за рахунок чого робилося б те все за що скиглять. Там де тарифи попіднімали їх вже поопускали. З іншої сторони виходить реальна проблема в якій лучани не можуть платити за проїзд більше 3 гривень, а перевізники не можуть возити за такі гроші, хоча це неправда, бо в перший же день зупинилися. Нема пального? А на чому їздять? За якісь гроші ж беруть його. Якщо займають, то де банківські документи? Вихід лише один - розвивати комунальний транспорт, притому вже! Автобуси з великою наповненістю запросто вирішать проблему та знизять ціну за проїзд, а краще трролейбуси.
Клон Показати IP 24 Березня 2017 20:27
В Конотопі вже дострайкувалися
Корінний лучанин Показати IP 24 Березня 2017 21:02
до АНОНІМА. ДО РЕЧІ, а ти в курсі яка ситуація із перевезеннями та транспортом в КОНОТОПІ? Треба бачити і зворотню сторону цієї проблеми, ти ж про це не говориш бо не знаєш!!! Клюєш на дешеві трюки!!
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 24 Березня 2017 22:35
і яка ?
лучанка Показати IP 24 Березня 2017 21:02
оголосити бойкот машруткам, ходити пішки! 251 маршрутка вранці і після обіду ходить битком набита і похилена на зупинці Автодор ніколи не зупиняється, діти вранці в школу доїхати не можуть. скільки ми не жаліємось результату ніякого! Їздять битком забиті і ниють, що їм мало! Маршрутки брудні, смердючі, не зручні без поручнів - защо платити більше!
Корінний лучанин Показати IP 24 Березня 2017 21:46
ДО ЛУЧАНИНА: ЗА МІСТО ТРЕБА ДБАТИ РОЗВИВАЮЧИ ЕКОНОМІКУ МІСТА!!! Треба ж мати економічне мислення! Я не займаюсь пустою балаканиною , яка тут НАВЯЗУЄТЬСЯ ДЕЯКИМИ "розумахами", очевидно, без знань та виробничого досвіду. Комунальний транспорт, кажете! ? Звідки він візьметься у ЛУЦЬКУ? У нас ЛПЕ в боргах як в шовках. Що держава може компенсує проїзд пільговиків, яким обіцяли зробити доплати до пенсій за проїзд, А ВІЗ І НИНІ ТАМ! Зачекайте, шановний, ви і 4грн за проїзд, скоро будете згадувати з приємністю. До купи я вам докину і здорожчання електроенергії, будете ви і лічильники на нічний тариф ставити своїм коштом, і за сміття будете (і я разом із вами) в рази платити бо в УКРАЇНІ ЕКОЛОГІЧНА КАТАСТРОФА, і судсидії профільтрують( в декого заберуть!). ПРОБЛЕМИ ІЗ ТАРИФАМИ на проїзд ВАМ ПОТІМ СТАНУТЬ ТАКИМИ МІЗЕРНИМИ , що ЗАБУДЕТЕ!
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 24 Березня 2017 22:41
підвищуючи вартість проїзду в маршрутках, економіку міста не піднімеш, тому що гроші розпливаються по бездонних кишенях водіїв , їх хазяїв, всілякого роду присосок (типу лікарів, пожежників, санстанцій, і т.д.). для того , щоб почати будувати економіку, треба ПЕРЕСТАТИ КРАСТИ у людей і в держави.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus