USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Оновлені Bentley та Jaguar шокували красою. ФОТО

24 Березня 2011 17:52
У Бангкоку відкрився один з найбільших в Азії автосалонів. Цього разу він проходить у найбільшому виставковому центрі столиці Таїланду - Muang Thong Thani.
Про це інформує Gazeta.ua .
Як зазначають експерти, одним з найбільш цікавих автомобілів на мотор-шоу є Honda Brio. Автомобіль оснащений 1,2-літровим двигуном з чотирма циліндрами. Крутний момент - 90 і 110 Нм. Базовою трансмісією Brio є 5-ступінчаста "механіка". Для більш дорогих комплектацій передбачений варіатор.

Найбільш яскраву "зовнішність", на думку відвідувачів мотор-шоу, має спортивне купе Proton Lekir. Cпорткар оснащений потужним двигуном від Chevrolet Camaro.

Справжньою окрасою автосалону, за словами глядачів, став також Jaguar XJ з 3-х літровим шестициліндровим мотором потужністю 238 кінських сил. До 100 км / год авто розганяється за 8,7 секунди.

Bentley похвалився оновленим Mulsanne. Автомобіль обладнаний 6,75-літровим двигуном типу V8. Крутний момент - 1020 Нм.

Toyota показала концепт FT-EVII на базі iQ. Його максимальна швидкість становить 97 км / год, запас ходу 80 км. Цей компактний автомобіль може перевозити чотирьох осіб. Особливістю дизайну є те, що під лобовим склом розташовується додаткове віконце для кращого огляду під час парковки.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus