USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Оригінальні автівки та залізні коні: у Луцьку – «Auto-motofest»

6 Травня 2018 16:23
Шанувальники швидкої їзди, власники оригінальних транспортних засобів, а також усі охочі зібралися на Театральному майдані в Луцьку, аби презентувати власну автівку чи мотоцикл або ж просто оцінити машини інших.

Авто-мотофест­­иваль триває в центрі міста 6 травня.

У програмі фесту, окрім виставки транспортних засобів, – конкурси та розіграші подарункових сертифікатів.

Організаторами заходу виступили Спортивно-технічний клуб ЛНТУ та Луцький авто-мотоклуб. Як підкреслено, мета дійства полягає в пропаганді необхідності дотримування правил дорожнього руху, особливо під час керування транспортним засобом за складних погодних умов, і, звичайно ж, популяризація мото- та автотранспорту.

Учасники заходу розповіли, що вирішили долучитися до фестивалю не лише, аби похизуватися своїм автомобілем чи мотоциклом, а й для того, щоб провести день у компанії однодумців. Так, більшість власників транспортних засобів власноруч збирали та удосконалювали свої автомобілі чи мотоцикли. Окрім того, як підкреслюють, машина може забезпечити той екстрим, який не отримаєш під час жодних тусовок.

До того ж, як поділився Влад, власник червоної «шістки», зі своїм транспортним засобом можна долучатися до численних змагань і конкурсів та отримувати нагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Отто Скорценні Показати IP 6 Травня 2018 16:31
Крайслер лімузин розмитнений?
Ігор до Отто Скорценні Показати IP 6 Травня 2018 23:23
Так, розмитнений
Володимир Показати IP 7 Травня 2018 10:11
Волга крута)))
Проходив поруч... Показати IP 8 Травня 2018 11:03
Хрє********************, а не виставка. Хоть би не позорились своїми корчами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus