USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Патріарх подарував прикордонникам джип за півмільйона

19 Квітня 2014 15:18
Позашляховик Mitsubishi обійшовся церкві в півмільйона гривень.

Патріарх УПЦ-КП Філарет зробив українським прикордонникам подарунків на мільйон гривень. Відтак захисники державних меж точно святкуватимуть Великдень у гарному настрої, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Армійську амуніцію загальною вартістю 500 тисяч гривень днями завезуть до військових частин. А новенький, ще у плівці, японський позашляховик вже від суботи охоронятиме східні та південні кордони України.

Разом із машиною надали й усе необхідне для її обслуговування. Навіть заправили повний бак бензину.

Патріарх пояснив – грошима церква вже давно допомагала армії. А цей, вельми коштовний подарунок, обрали самі прикордонники. Бо машиною можна перевозити серйозні вантажі, а у кузові встановити кулемет.

"Ми зразу погодилися. Якщо прикордонники хочуть таку машину, значить, ми їм купили таку, яку вони хочуть", - зізнався предстоятель УПЦ-КП.

Самі ж прикордонники пояснюють, що надмірних апетитів не виявляли.

"Насправді даний автомобіль є недорогим, а в своєму класі найдешевшим. Але в ньому є всі відповідні функції для того, щоб ефективно виконувати завдання на державному кордоні", - пояснив прикордонник Вадим Фасоля.

Раніше повідомлялося, що патріарх Філарет скасував урочистості на свій ювілей через ситуацію в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
МДА Показати IP 21 Квітня 2014 21:54
ну що, КП БІДНІ...ЧИ ЛИШЕ ПОПИ мп НА МОСКВУ ГРОШІ ШЛЮТЬ???????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus