USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

П'яний депутат влаштував бійку зі стріляниною та збив автівкою 3 людей

12 Лютого 2017 11:35
У Черкасах п'яний депутат Черкаської обласної ради, голова фракції партії ветеранів Афганістану Олександр Рибченко влаштував бійку і збив на вулиці людей, перебуваючи за кермом «Мерседеса». Інцидент трапився увечері 11 лютого.

Про це у соцмережі повідомив місцевий журналіст Валерій Воротник, передає УНІАН.

"Ввечері зайшли з друзями поговорити за кавою до бару "Чайка". Але змушені були піти, бо неможливо стало далі там перебувати. Приблизно о 19.00 до бару завалив (не можу інакше це назвати) скандально відомий в місті депутат облради О. Рибченко. Ледь стоячи на ногах, в компанії таких саме нетверезих жінок, Рибченко сів за столик і почав голосно співати, орати... Ми пішли з бару, бо не витримали цього скотства. На вулиці біля входу на тротуарі стояла... автівка депутата. Щось подумалося, що може статися біда..." - написав він.

За словами Воротника, пізніше йому стало відомо, що, коли Рибченко вийшов із бару, зустрів "афганця" офіцера-ветерана Олега Остапенка, який втратив ноги в Афганістані. Також журналіст зазначив, що Остапенко нещодавно був серед ініціаторів перевиборів голови обласної спілки ветеранів Афганістану.

"В ж..пу п'яне мурло Рибченко почав гамселити Олега, розбив йому обличчя, окуляри, бив ногами, коли той впав на сніг... Коли перехожі зробили св*лоті зауваження, "Риба" сів в свою машину, пробував тікати... Розвертаючись, розбив чиюсь машину, що стояла на парковці, (Лексус) збив двох людей. Переїхав Олега Остапенка... Але і це ще не все. Рибченка намагалися зупинити очевидці. Він відчайдушно бився. Але врешті п'яне "тіло" заспокоїли. Кажуть лунали постріли і чули звук розбитого скла", - розповів він, додавши, що поранених та травмованих нібито доправили в лікарню.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика!

Воротник також підкреслив, що Рибченко "косить" під інфаркт.

"Перший раз чую, що людина в стані інфаркту така неадекватна і агресивна. А ось для алкогольного або наркотичного сп'яніння це досить типовий стан. Тим більше сам бачив його поведінку безпосередньо перед подією. Він був п'яний, це дуже м'який вислів", - заявив журналіст.

Правоохоронці підтвердили інформацію щодо інциденту з депутатом місцевому виданню «Про все».

"Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його оглянули і виявили, що у нього в крові 1,14 проміле алкоголю. Свідки події, які побачили аварію, витягли Олександра Рибченка з автомобіля та намагалися затримати, стверджують, що той відразу кинувся знімати номери з власного авто. При цьому свідки пошкодили йому автомобіль", - розповіла прес-офіцер Управління патрульної поліції в Черкасах Зоя Вовк. Окремо вона зазначила, що в результаті наїзду Олег Остапенко отримав черепно-мозкову травму та інші тілесні ушкодження та був доставлений в 3-тю міську лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сераховичі Показати IP 12 Лютого 2017 13:06
На те він і депутат-щоб збивати.убивати.грабувати... і ми іх таких, якщо і не вибираємо -то погоджуємось і не заважаємо залишатись такими.
serg Показати IP 12 Лютого 2017 14:16
Таки отпустят и всех заставят извиняться перед "обранцьем"... Такова жестокая селяви в олигархической краине. Б*дло должно знать своё место и на панов хавальник не открывать. Слава Порошенку!
Всезнайко Показати IP 12 Лютого 2017 14:52
Порішає, бо герой майдану.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus