USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємці Волині ремонтуватимуть автівки для АТО

15 Серпня 2014 15:51
У Луцьку відбулося засідання оперативного штабу з питань протидії загрозам національній безпеці в області, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Під час цього обговорили в області третю хвилю часткової мобілізації, надання соціального захисту родинам, де є загиблі в зоні АТО; родинам мобілізованих; забезпечення засобами захисту військовослужбовців, матеріально-технічним станом військових частин.

Голова облдержадміністрації і водночас керівник штабу Володимир Гунчик наголосив на доцільності інформаційно-роз’яснювальної роботи з сільськими та селищними головами щодо виконання Указу Президента України Петра Порошенка «Про часткову мобілізацію».

Крім цього, розглядалося питання забезпечення медикаментами та обладнанням Луцького військового госпіталю, де наразі лікуються поранені із зони АТО.

Володимир Гунчик дав окреме доручення щодо інвентаризації техніки в області, яка вилучається на потреби армії згідно Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації».

Голова облдержадміністрації повідомив, що наступного тижня відбудеться його зустріч з промисловцями та підприємцями, до яких він звернеться з проханням долучитися до ремонту транспорту, який відправлятимуть в зону АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 15 Серпня 2014 15:56
О це ідея! Гунчик вже і роботу для свого заводика підшукав. Молодець, не сидить даром. І державне фінансування скоро вибє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus