USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Проблеми зі сміттям на 33-му і 40-му в Луцьку – через зламаний сміттєвоз

9 Грудня 2017 12:57
Проблема з вивезенням сміття з дворів у 40-му і 33-му мікрорайонах виникла через те, що у підприємства, яке обслуговує цю частину міста, зламався сміттєвоз. Проте, щоб не лишати лучан наодинці з проблемою, КП «Луцькспецкомунтранс» допомагає з утилізацією відходів.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Днями лучани у соцмережах скаржилися на те, що на проспектах Відродження і Соборності вчасно не вивозять сміття. Контейнери переповнилися і людям довелося складати пакети поруч.

Як з'ясувалося, у підприємстві М.Ж.К., яке обслуговує ці мікрорайони, зламався старий сміттєвоз.

Директор підприємтва Валерій Ковтонюк запевнив, що проблема вирішується - з понеділка він обіцяє придбати нову машину для вивезення сміття.

Тим часом, щоб позбутися куп сміття, М.Ж.К. звернулося за допомогою до комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс».

Зі слів Григорія Недопада, сміттєвоз «Луцькспецкомунтранса» у вечірній час забирає сміття з 33-го та 40-го кварталів. Вирішити проблему планують протягом трьох днів.

ТОВ М.Ж.К. є найбільш проблемним підприємством в сфері житлово-комунального господарства в Луцьку, зазначив депутат міської ради, радник міського голови Ігор Поліщук. Однак це підприємство не комунальної форми власності, а приватної. Договір з міською радою діє до травня наступного року.

«Якщо в найкоротший час керівництво підприємства не змінить стиль роботи та кардинально не покращить якість обслуговування - договір продовжено не буде і ті райони міста, які зараз обслуговує ТОВ М.Ж.К., буде обслуговувати інше підприємство», - заявив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хи Показати IP 9 Грудня 2017 14:27
Один сміттєвоз на цілий Луцьк? Безвідповідальність це називається!!! Безлаборність. Працівники наглючі до предєла. Спеціально насмітить після себе і з високо піднятою головою сідає за кермо і їде геть насміхаючись з народу, що порозкидав сміття по цілому дворі.
Для МЖК Показати IP 9 Грудня 2017 15:54
Хто їм взагалі надав дозвіл на вивезення сміття, місяць назад, вони взагалі перенесли контейнери з дворів в інші двори (і там стоїть їх декілька штук), щоб не об'їжджати всі двори. І тепер щоб викинути сміття треба йти хто зна куди!
Конструктив Показати IP 9 Грудня 2017 16:10
А наймати по договору машину слабо якщо своя на ремонті
пропозиція Показати IP 9 Грудня 2017 22:08
Виженіть 2 депутата та купіть краще сміттєвоз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus