USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку ламаються карети швидкої через «діряві» дороги

29 Травня 2015 13:27
Через жахливий стан доріг у Луцьку страждає сфера медицини. Депутати обласної ради закликають Луцького міського голову залатати дірки на асфальті біля пунктів швидкої, бо нищаться машини.

Про це йшлося під час засідання 34 сесії обласної ради вчора, 28-го травня.

Депутат облради Юрій Лобач виступив із депутатським запитом. Він просив, аби звернення до Миколи Романюка підтримали і градоначальник, нарешті, вирішив проблему поганих доріг та збереження життєво важливих машин.

«Термінового ремонту потребує вулиця Кременецька, де знаходиться комунальний заклад «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги». Біля неї знаходиться пункт швидкої допомоги. Через погану дорогу автівки часто ламаються, не доїжджаючи до пункту призначення. Там такі ями, що швидка, коли під’їжджає, б’ється днищем і авто нищиться», - наголосив депутат.

Депутатський запит Юрія Лобача підтримали.

Нагадаємо, лучани нарікають на погані дороги в місті, зокрема стурбовані дорожнім покриттям на вулиці Качалова, де, кажуть, можна поламати ноги.

Привести у належний стан дороги, просять мера лучани постійно. Так, під час прийому громадян Луцьким міським головою Миколою Романюком 19-го травня, до нього звернулася мешканка вулиці Качалова Надія Шульгач.

Жінка розповідає, що дорогу вже ремонтували в 2011-му і 2012-му роках, втім, зараз вона в такому стані, що навіть на велосипеді неможливо нормально проїхати, адже кругом вибоїни.

Проте, «дорожне питання» досі не вирішили.

До слова, неналежний стан доріг на Волині призвів до того, що перевізники відмовляються дотримуватися договору й ставити на маршрутний рейс автобуси.

У зв’язку з цим, мешканці сіл Рожищенського району добраються в райцентр із труднощами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 29 Травня 2015 13:37
А решта автомобілів б**ть не ламаються через "діряві дороги".
123 Показати IP 29 Травня 2015 14:34
Краще б вже Куца поміняли!!!!!
103 Показати IP 29 Травня 2015 16:40
Куц сам собі ''режисер'його за яником хватить вже обкрадати простих людей !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus