USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шумахер почав приходити до тями

31 Січня 2014 13:29
Менеджер Міхаеля Шумахера офіційно підтвердила: спортсмена, який розбився при катанні на лижах почали поступово виводити зі стану штучної коми.

Відомий автогонщик, семиразовий чемпіон Формули-1 Міхаель Шумахер, був виведений з коми і позитивно відреагував на процес пробудження. Стан німецького гонщика не погіршився, він декілька разів відкрив і закрив очі.

Менеджер Міхаеля Шумахера Сабіна Кем підтвердила інформацію про те, що лікарі почали процес виведення німця зі стану коми. Проте повідомляється, що відновлення може затягнутися. Представники Шумахера також додали, що в цілях захисту сім'ї було погоджено, що інформація про процес відновлення німця буде поширюватися лише після його остаточного завершення. Ніяких подальших оновлень щодо пробудження Шумми очікувати не варто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus