USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільки п’яних водіїв возили пасажирів дорогами Волині

10 Липня 2014 10:45
З початку 2014 року працівниками крайового ДАІ визначено 7 фактів керування автобусами і таксі водіями, які перебували в нетверезому стані.

Про це повідомив старший інспектор з особливих доручень відділу АТІ та ОРЕР УДАІ УМВС України Василь Кондратюк під час прес-конференції відомства.

Зокрема, це 4 водія таксі та 3 керманичів автобусів. Матеріали стосовно цих порушень направлені в суд – в якості покарання перевізники можуть залишитись без ліцензій.

Одним з найбільш резонансних був випадок на Рівненщині – там п’яний водій перевозив автобусом 15 дітей. Як зазначив очільник обласного УДАІ Володимир Кравченя, такі випадки є недопустимими та виходить за будь-які рамки.



Керівник крайового УДАІ дорікнув перевізникам – мовляв, ті не контролюють своїх водіїв на лінії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
демок Показати IP 10 Липня 2014 13:37
на одну морду його дивишся........для чого люди гинули

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus