USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Судитимуть водія, який у Луцьку насмерть збив випускника

23 Липня 2015 16:12
Прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт щодо водія, який у ніч на 1 червня цього року в Луцьку здійснив наїзд на випускника школи, мешканця села Прилуцьке Ківерцівського району.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Встановили, що 21-річний житель міста Дубно Рівненської області, рухаючись автомобілем, перевищив дозволену швидкість та виїхав на зустрічну смугу руху, перетнувши подвійну суцільну лінію осьової розмітки, й наїхав на 17-річного пішохода.

Окрім того, чоловік не зупинився, аби надати постраждалому допомогу, та покинув місце дорожньо-транспортної пригоди.

У результаті отриманих травм юнак помер.

Тепер міру покарання для водія, якому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху та залишення постраждалого в небезпеці, визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Липня 2015 12:16
Обидва винні в біді. Видно доля була перестрітись( і тепер два загублених життя. Скільки спиртне зе має зламати життів, щоб люди перестали пити(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus