USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Тролейбусники Луцька знову працюють - з боргами, після вмовлянь влади

30 Грудня 2013 15:52
Заробітну плату в повній мірі працівникам Луцького підприємства електротранспорту так і не виплатили до кінця року, попри обіцянки. Утім, комунальний транспорт уже з суботи виїхав на рейси.

Як повідомив заступник міського голови Тарас Яковлев, борг по субвенції частково виплачений, але цього недостатньо, аби у повній мірі заплатили людям зарплату. З його слів, станом на п’ятницю, 27 грудня, на рахунки підприємства уже надійшли близько 480 тисяч гривень. Згодом, до кінця дня надійшла ще частина грошей, та суттєва заборгованість усе ж залишається.

Нагадаємо, на початку страйку, борг по субвенціях перед підприємством складав більше 1,5 мільйона гривень.

Як розповів Тарас Яковлев, вийти на роботу працівників ЛПЕ довелося вмовляти міському голові Миколі Романюку.

«Під час зустрічі міський голова переконав працівників, що виплатити заборгованість на працюючому підприємстві буде легше. Таким чином, можна буде спрямувати виручку на заробітну плату людям», - наголосив Яковлев.

Тож, на новорічні свята громадський комунальний транспорт таки їздитиме. Утім, коли саме погасять працівникам ЛПЕ борг по зарплаті, і чи знову не увірветься терпець людям, не береться поки прогнозувати ніхто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 30 Грудня 2013 18:20
ну і дурні, мають вас як хочуть
булгахтер Показати IP 31 Грудня 2013 10:06
«Під час зустрічі міський голова переконав працівників, що виплатити заборгованість на працюючому підприємстві буде легше. Таким чином, можна буде спрямувати виручку на заробітну плату людям», - залізна логіка - є борги, самі їх і погашайте, а те, що заборгував бюджет, за перевезення пільговиків, ми вам усім пробачаємо - М.Романюк!
а може Показати IP 31 Грудня 2013 19:01
продати одну з хатинок гунчика чи шиби та заплатити людям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus