USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У День Незалежності під синьо-жовтими стягами: автопробіг Луцьком

24 Серпня 2015 14:40
Близько 15 автівок, прикрашених національною символікою, а також розпізнавальними знаками бойових одиниць, які боронять країну від російської агресії, долучились до автопробігу Луцьком. Його приурочили до Дня Незалежності України.

Патріотичне дійство відбулось сьогодні, 24 серпня.

Всіх охочих долучитись до дійства запрошували на збори під Волинською облдержадміністрацією. Сюди приїхало близько десятка автомобілів з синьо-жовтими стягами. Також майже всі з них були прикрашені національною символікою. Були й автівки, які «одягнули» у вишиванки.

До слова, організатори дійства ГО «Автомайдан України» попередили учасників, що під час автопробігу категорично заборонена будь-яка партійна символіка – лише державна.

З Київського майдану автівки рушили проспектом Волі до центру міста, і рухаючись тролейбусним маршрутом №15, проїхали все місто. Перехожі радо вітали колону автомобілів під державними прапорами, махали руками. Зустрічні автомобілі блимали фарами та сигналили учасникам автопробігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
українець Показати IP 24 Серпня 2015 15:12
А чому Громадська Рада Волині розсилає СМСки з привітанням? Де вони взяли номери людей, хто дозволив використовувати бази даних? У суд за таке треба подавати!!! Країна занезалежилась від усього, ні прав, ні свобод, ні конфедиційності... нічого не залишилось...
Володимир Показати IP 24 Серпня 2015 17:47
Не бачу в тій колоні старих "Жигулів" чи "Таврій" або хоч іномарок задрипаних - все дурогезні автівки. А на них "патріоти" підприємці. Може замість "автомайданити" вже настав час аби нормальні трудові договори з працівниками заключати? Ато працює в нього 7 чоловік, а зереєстровано тільки троє - аби податок менший платити. Зарплати платить в конвертах... Ліцензії на підакцизні товари не оформив - продає з під поли. Там де має бути пожежний вихід - там у нього холодильник стоїть. Пандуса для інвалідів зробив під кутом 45 градусів - аби відчепилися. Бугалтерські книги - одні для себе, а інші для податкової. Та ви б у Европі "автомайданили" в буцигарні, за такий набір порушень. Кажуть "революція гідності" - вже вважали себе гідними керувати країною... а поки що тільки світом крутити вміють. так і країною крутять. Скоро вам буде "революція бідності", отам помайданимо!
коля до Володимир Показати IP 25 Серпня 2015 14:43
працюй і ти заробиш на шось ліпше, аніж тролейбус. не подобається - емігруй туди ле молочні ріки і кисельні береги. Підприємцям тачки з неба не падають. Спробуй сам того хліба, бо необгрунтовано критикувати, це завше просто.
Володимир до коля Показати IP 25 Серпня 2015 21:06
Коли Гонтарєва курс доллара штучно до сорока підняла, то ти бігом ціни на товари вдвічі підняв... коли доллар впав до двадцяти - ціни залишились на тому-ж рівні! Ну звісно, тобі та автівка з неба не впала... а працювати мене не вчи. трудовий стаж 35 років і освіти дві вищі. єдине чого не вмію - красти і людей дурити. Можливо, та молода панянка в шикарному джипі вміє багато чого, чого не вмію я... Та не про те мова... Як позиціонуєш себе "патріотом" то не вишиванку на джип ліпи, а податки плати і виконуй всі закони тої країни, в якій живеш. То може й "майданити" не треба буде...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus