USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку Mercedes на пішохідному переході збив матір з дитиною

23 Жовтня 2017 19:57
У 40-му кварталі Луцька автомобіль збив матір з дитиною на пішохідному переході.

Про це повідомив Святослав Семерей у спільноті «АвтоАндони Луцька».

«Щойно ДТП на 40 кв. На пішохідному переході збиває маму і дитину. Їхав переді мною, швидкість невелика – 40 км. Але факт дощу, темноти і світла зустрічного транспорту зіграла роль. На щастя, всі живі», - зазначив чоловік.

З його слів, матір прийняла удар на себе, донька відбулася переляком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
123 Показати IP 23 Жовтня 2017 20:04
Скоро почнуться самосуди!
ПДР Показати IP 23 Жовтня 2017 20:25
Коли водії почнуть пригальмовувати перед пішохідними переходами, зупинками громадського транспорту, зменшувати швидкість відповідно до погодніх умов тощо? Завтра на переході можуть бути ваші рідні та близькі!
Б.С Показати IP 23 Жовтня 2017 20:37
І знову не на бляхах...як так то?
Sasha до Б.С Показати IP 24 Жовтня 2017 08:19
Як можна побачити чи це бляхи?
Sasha до Sasha Показати IP 24 Жовтня 2017 08:22
Яка різниця між бляхами і національними номерними знаками? За кермом перебуває водій - громадянин України. Просто водіям потрібно бути уважними.
Торі до Sasha Показати IP 24 Жовтня 2017 10:04
про це б обов*язково б наголосили у статті
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2017 20:37
Треба по сторонам дивитись. Прид*ркі безсмертні. Темно, дощ, але ж ні - перехід рятує життя!!!!
Анонім до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2017 21:32
Треба їздити по правилам,що б ти написав,якби твоїх рідних збили?І взагалі ти прид*рок,бо таке писати нормальна людина не може!!!
Водій до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2017 22:36
Шановні пішоходи!!!! Ми, водії, їздимо завжди обережно та намагаємось вгадати вашу поведінку. Так бувають неадеквати, які намагаються пролетіти. Як би ви знали, наскільки тяжко їхати ввечері, вночі, у сутінках, на поганоосвітлювальній дорозі та ще й у дощ. Невже ви думаєте, що у таку погоду, вас видно на дорозі (тротуарах)? Ні вас не видно. І як можна передбачити що ви вискочите на дорогу? Сьогодніі ввечері, на набережній просто нізвідки вискочили дві "к*рки" в капішонах з навушниками у вухах (дроти стирчали з капішона), і потопали недивлячись по сторонам, добре що їх освітила машина з протилежного боку вулиці. Такшо будьте толерантними, і серед пішоходів і серед водіїв вистачає клоунів. Тільки різниця в тому що водій їде у куску металу, у півтори дві тонни, а ви важите кілька десятків кілограм.
Олег до Анонім Показати IP 24 Жовтня 2017 10:04
100 %
Водій-пішохід Показати IP 23 Жовтня 2017 22:21
Треба дивитись по сторонам. А не валити, бо ж зебра. Я не виправдовую водія, але свою опу значно легше зупинити, ніж машину.
Пешохід до Водій-пішохід Показати IP 24 Жовтня 2017 08:46
Ви всі такі розумні, водії (бо як пешохіда я Вас не розумію)! Я сама вчорі у сутінках переходила той самий перехід. Так ось уявіть собі, що йде немалий дощ, видно погано. На тротуарі перед переходом величезна калюжа з багнюкою на весь тротуар і з озером на самому переході. Якщо йти від зупинки з міста, то по праву сторону від переходу забор, а по ліву-де можна якось ще більш-менш нормально перейти, припарковані машини і ні фіга не видно нічого нікому, як водіям, там і пішохідам. До речі, мало хто з водіїв їде на малих швидкостях . Таке враженням, що їм в кайф поливали брудною водою нещасних людей, котрі намагаються якось у пітьми перепливти дорогу. Думка, що зараз влізу під якусь машмну, в мене була. Мабуть, не тільки в мене. А я йшла сама і могла ще якось контролювати своє пересування. А уявіть мати з дитиною! Стосовно дороги без машин- це малореально. Можна стояти довго. І теж не факт, що якесь дурне за пару секунд не пригониться десь по прямій від Адреналіну з адреналіном у крові. Світлофора ж НЕМАЄ! А там постійно діти ходять, за переходом в 100 метрах великий дитячий майданчик.
Олег Показати IP 24 Жовтня 2017 10:10
Пешеход, умирая на пешеходном переходе, гордись - ты был прав! Це я до того, що перед тим, як ступати на пішохідний перехід, потрібно впевнитись в безпеці, а не тупо лізти під машину, бо ти на переході. Більшість пішоходів, як я бачу, тупо лізуть, не дивлячись по сторонам, бо вони на пішоходному переході. Таке відчуття, що вони мають ауру безсмертя, коли на переході.
50Х50 Показати IP 24 Жовтня 2017 13:56
Якщо проаналізувати моє пересування по місту, то саме так і є: половину шляху я долаю пішки, а половину за кермом. І НІКОЛИ!!!!! не дозволяю собі кидатися під колеса на ЗЕБРІ за кілька метрів від авто. Я розумію, що на здатність гальмування впливає дуже багато факторів: уважність водія, технічний стан та можливості авто, погодні умови і т.д. Берегти своє життя в першу чергу має кожен сам, і не покладатися на когось: зебру, водія, чи лікаря.
Петро Показати IP 25 Жовтня 2017 00:04
В українців тотальна епідемія недотримання правил дорожнього руху, як зі сторони водіїв, так і зі сторони пішоходів. А людям аби поср@тися і знайти крайнього в кожній окремій ситуації. Проблему потрібно вирішувати глобальніше.
тотальна до Петро Показати IP 25 Жовтня 2017 09:11
неповага з обох сторін. Хто їздить вечірньої пори по Конякіна ( хоча така ж ситуація будь-де), той знає яка то проблема пішоходи-бігунці: Освітлення там жахливе, кожен перебігає дорогу де йому заманеться, а рух інтенсивний...НЕ РОЗУМІЮ МЕТИ РИЗИКУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus