USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Луцьку через затор із тролейбусів автівки їздили тротуарами

17 Серпня 2016 19:17
Затор із тролейбусів протягом години стояв у центрі Луцька.

Про це повідомляє Волинь 24.

Подія трапилась близько 18-ої години сьогодні, 17 серпня.

Сім тролейбусів, що раптово зупинилися на початку проспекту Волі, спричинили чималий затор від гімназії №4 до ЦУМу. Через це автомобілістам довелось об’їжджати загороджену частину дороги тротуарами.

Як пояснили диспетчери Луцького підприємства електротранспорту, затор з’явився через те, що штанга одного тролейбуса впала і зачепила контактну мережу. На місце пригоди прибула ремонтна бригада і виправила неполадки. Тож затор розсмоктується.

В ЛПЕ також повідомили, що ця ситуація – нетипова, штанги тролейбусів нечасто падають на контактну мережу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Марія Показати IP 17 Серпня 2016 19:39
Ще гіршого хламу треба було купити в Польщі,на минулому тижні були в Рівному так там ті самі польські троллейбуси і ззовні і всередині виглядають новіше,на мою думку Волинське ЛПЕ просто нахімічило з грошима,валюта всеж таки,є в Луцьку завод в якого купляють троллейбуси не тільки міста України,а й ті самі поляки(в Любліні ,саме на них замінили той хлам ,що сьогодні плентається Луцьком)от тільки біда що завод цей продає за гривні і по справжнім документам(не вкрадеш),ну нічого рано чи пізно Петро Олексійович спитає чому і за скільки купили єльчі,а не машини його заводу
User до Марія Показати IP 17 Серпня 2016 21:46
До чого тут новий чи хлам? У нових тролейбусів не злітають штанги? Сталася звичайна штатна ситуація, не потрібно роздувати і робити з мухи слона.
ЛУЧАНИН Показати IP 17 Серпня 2016 22:11
Шановні ,а де наша поліція це що маршрутки їздять по тротуарах коли можна обїхати по сусіднім паралельним вулицям,чи ви вже мзду отримуєте.
Микола Показати IP 17 Серпня 2016 22:16
То мер ган..он хімічить, з електрикою грається, то домбік, то х,,омбік директором, а що в підсумку? Електрика дорога, на храна ці траліки? Є автобуси, маршрутки, таксі
1234 Показати IP 18 Серпня 2016 07:07
Вчора під час дощу їхала тролейбусом номер 9 близько 17:30 до КРЗ так вода всередині лилась зі всіх видимих щілин і отворів -хто такий хлам випускає на лінію та ще й під час дощу коли може закоротити в будь який момент
Поліціція аууу))) Показати IP 18 Серпня 2016 09:15
Скільки постанов могли виписать, план за місяць зробити))) Те що впала мережа, не значить що можна порушувати правила дорожнього руху і наражати пішоходів на небезпеку.
я Показати IP 18 Серпня 2016 09:28
Журналюги ви коли справді шось цікаве будете писати. Ваші сенсаціі тільки давлять на психіку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus