USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку майже 20 маршруток «не хочуть» оголошувати зупинки

18 Грудня 2013 12:40
Із усіх маршрутних таксі міста Луцька, а їх зараз їздить 261, у 19-ти все ще не працює обладнання, за допомогою якого можна оголошувати зупинки.

Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Олександр Середа сьогодні, 18 грудня.

Зі слів Олександра Середи, у окремих транспортних засобах відсутні навіть аудіодинаміки для озвучення зупинок.

У планах перевізників – привести до ладу маршрутки до закінчення сьогоднішнього дня.

Після доповіді очільник міста Микола Романюк порадив пану Середі не вживати у власній доповіді таких термінів, як «декілька» і «близько», оскільки, з його слів, це не належить робити посадовцю, а оперувати конкретними фактами.

На доповідь Середи представник підприємства АТП 10701 зауважив, що у мерії застаріла інформація: мовляв, вже обладнали ще шість автобусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 18 Грудня 2013 13:50
Невже його ще й будуть вмикати так, що в салоні можна буде чути. Чи просто встановлять для галочки.
Корінний лучанин до Читач Показати IP 18 Грудня 2013 18:44
Про це й ніхто не говорить у міськраді! НУ СОВКИ, КОНКРЕТНІ, ВСЕ РОБЛЯТЬ ДЛЯ "ГАЛОЧКИ" ! Як кажуть, горбатого могила виправить! А Романюк, що велике ЦАБЕ, хоча б сам для експерименту ПРОЇХАВ цими маршрутками по місту та й пересвідчився у тому як насправді оголошують зупинки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus