USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку поремонтували вулицю

6 Вересня 2014 13:16
Вулиця Чернишевського є однією з найнасиченіших автошляхів Луцька. Тут завжди великий потік транспорту.

Декілька тижнів тому працівники Луцької ДПМК розпочали підготовчі роботи. Зняли старий асфальт, вирівняли основи та вклали нове дорожнє покриття. Також провели роботи із нанесення дорожньої розмітки. Вартість робіт - 2,5 мільйона гривень. - інформують у прес-службі міської ради.

Крім того, біля загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 облаштували штучний обмежувач швидкості руху з бруківки, аби діти могли безпечно перейти дорогу біля навчального закладу.

Зауважимо, на перехресті вулиць Чернишевського та Шевченка часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди. Щоб зменшити аварійність на цьому перехресті, прийняли рішення збудувати тут світлофорний об'єкт. Виготовлена уся необхідна проектно-кошторисна документація і незабаром розпочнуться будівельні роботи.



Нагадаємо, цьогоріч не будуть ремонтувати тротуари на проспектах Відродження, Волі та вулиці Конякіна, та інших. Хоча вони є у переліку, затвердженому сесією міської ради, щодо капітального ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 6 Вересня 2014 13:38
молодці, мер повинен на роботу їздити по хорошій вулиці.
Лучанин Показати IP 6 Вересня 2014 13:39
Ясно-панятно, чому зробили дорогу на чернишевсього. P.S. Там половина міськ.ради в часному секторі мешкає......
Оля Показати IP 6 Вересня 2014 14:32
бо там живу я. Дякую.
Роман Показати IP 6 Вересня 2014 16:28
Цікава ідея з бруківкою.
Лучанин Показати IP 6 Вересня 2014 17:53
Ну хоч якась хороша новина. Рідко тудою їзжу, але всерівно приємно. Але дуже цікаво кому прийшла в "голову" ідея з бруківкою? За місяць її там не буде! Чи може придумали якісь розчини які не дадуть їй розсипатися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus