USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку спіймали п’яного водія, який скоїв ДТП та втік

18 Січня 2019 10:43
Аварія сталася близько 23:00 год 17 січня на перехресті вулиць Івана Франка та Яровиця в Луцьку.

Як повідомляє прес-служба волинських патрульних, водій, керуючи автомобілем Alfa Romeo, допустив зіткнення з Volkswagen Sharan. Після цього він покинув місце зіткнення, вийшов з автомобіля та втік у невідомому напрямку.

Екіпаж патрульних обстежив прилеглу територію та виявив винуватця ДТП, на якого вказав свідок. Водій Alfa Romeo перебував з явними ознаками алкогольного сп'яніння, від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння у встановленому Законом порядку відмовився.

Відносно правопорушника патрульні склали адмінматеріали за:

ч.1 ст. 130 КУпАП Керування транспортним засобом, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння.

ст. 124 КУпАП Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу.

ст. 122-4 КУпАП Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди, а також постанову за ч.2 ст.126 КУпАП, так як водій не мав права керування таким транспортним засобом.

Далі рішення по справі щодо «горе-водія» буде приймати суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Євробидло Показати IP 18 Січня 2019 11:14
Та ну без проблем. Втік? - Визиваю евакуатор, вантажу Альфа Ромео, завожу Собі на зберігання. Розбираю і продаю Альфа Ромео на зч. Хитрий полішук який втік - завтра протверезиться, сам шукати Мене почне, бо якщо автомобіль на ньому - то потім буде 180000 Грн штрафу платити. А угон авто не докаже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus