USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в’їзд у Старе місто буде платним уже з весни

26 Січня 2016 13:11
Паркування транспортних засобів для лучан й не тільки, які бажають відвідати Старе місто, з 1 березня буде платним.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 26 січня, повідомив заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко.

Так, з його слів, незважаючи на те, що з початку весни лучани і гості Старого міста паркуватимуть свої автівки платно, міська влада гарантує вільниї проїзд для туристичних автобусів.

«Якщо ви крутий і багатий – ставте машину на стоянку і платіть за це. А ні – гуляйте ногами разом із туристами, дихайте свіжим повітрям, бо це корисно», - звернувся Григоренко до лучан.

Варто додати, що з 1 червня на парковках у Старому місті працюватиме система «болардів» - спеціальних обмежувачів.

«Ці боларди підніматимуться із землі, а водії оплачуватимуть в’їзд на територію із допомогою картки», - пояснив посадовець.

Крім того, він наголосив, що задля попередження заторів у вищезгаданій частині міста, зокрема на вулиці Плитниця та Кафедральна, облаштують кільцевий рух.

Не діятиме платна парковка на автомобілі містян, які мешкають у Старому місті, а також на організації та підприємства, чиї офіси розташовані в історичній частині міста.

Фото Ксенії Букіної
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
АС Показати IP 26 Січня 2016 13:18
ще центр платним зробіть взагалі не можливо іздити
Анонім до АС Показати IP 26 Січня 2016 14:19
І взагалі проїзд платний по луцьких дорогах, бо в час пік їхати не можливо. Ти в Одесі проїдь, відчуєш різницю
хвілолох Показати IP 26 Січня 2016 14:51
"...Платне паркування транспортних засобів для лучан й не тільки, які бажають відвідати Старе місто, з 1 березня буде платним..." платне паркування буде платним? так це і так зрозуміло, як масло-масляне...
Анонім Показати IP 26 Січня 2016 17:38
Я би ще на територію Старого міста і вхід платним зробив Це так, для поради депутатам, бо їх фантазії, - звідки гроші брати, закінчуються.
Князь Любарт Показати IP 26 Січня 2016 18:45
Спочатку відбудуйте "старе місто".
12345 Показати IP 27 Січня 2016 22:27
2017 год - в Луцке стал платным выход из собственного дома.... (Взгляд в будущее).
і2705 Показати IP 29 Січня 2016 20:17
ідіотизм.. по перше боларди - недешеве задоволення і не практичне в цьому випадку ..досить повільно працюють черга - при навантаженнях буде до старого ринку...є інші бар"єри значно дешевші й практичніші.. але ж відкати..по друге доступ відвідувачів потрібно збільшити а не навпаки..по третє ..невже це сама найболючіша проблема в місті ?чи немає куди грошей подіти?поставте знак "стоянка платна " та бокси оплати як за кордоном..а не закривайте в"їзд ...облаштуйте краще існуючі стоянки ..бардак ...подивіться що робиться на стоянці біля Старого ринку..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus