USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нацполіції анонсували масштабну перевірку перевізників

17 Квітня 2018 14:35
Глава Нацполіції України Сергій Князєв доручив перевірити технічний стан пасажирського транспорту і посилити контроль за дотриманням правил дорожнього руху перевізниками.

Про це 17 квітня повідомляє прес-служба Нацполіції.

Князєв зазначив, що таке рішення було прийнято в зв'язку з двома резонансними ДТП, які сталися в Україні за участю громадського транспорту.

«Учора в ДТП в Луганській області та Одесі тілесні ушкодження отримали по 10 пасажирів. Сьогодні вранці маємо жахливу трагедію в Кривому Розі. Наразі вісім загиблих і 15 травмованих. Звертаюся до керівників підрозділів поліції в областях, патрульної поліції і підрозділів превенції: ми повинні звернути увагу на дорожньо-транспортну інфраструктуру і зробити все, щоб запобігти таким страшним випадкам», - наголосив Сергій Князєв.

Він також доручив негайно розробити план комплексних дій щодо посилення профілактичних заходів. Йдеться як про перевірку технічного стану автобусів, на яких здійснюються пасажирські перевезення, перевірку дозволів та погодження маршрутів руху транспортних засобів, так і перевірку діяльності перевізників на відповідність усім необхідним вимогам, відповідно до чинного законодавства.

Нагадаємо, сьогодні, 17 квітня, о 5.53 на перехресті вулиці Героїв АТО і проспекту Металургів у Кривому Розі зіткнулися легковий автомобіль Mazda, маршрутне таксі з пасажирами і автобус, що перевозив працівників металургійного комбінату. За інформацією екстрених служб, вісім людей загинули на місці, дев'ятнадцять були доставлені до лікарень міста з травмами різного ступеня тяжкості. Пізніше місцеві ЗМІ повідомили про смерть ще двох осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 17 Квітня 2018 16:54
По результатах переірки виявиться що більше 80% транспорту не можна випускати на дороги і вони підлягають списанню. І що далі? Невже десь з неба візметься новенький транспорт? Точно ні. То будемо пішки ходити чи далі в тому лахмітті їздити - вибір доволі невеликий.
Таня до Лучанин Показати IP 17 Квітня 2018 22:26
А чи не можна перевірити дотримання правил дорожнього руху легковими машинами,особливо на євробляхах,які їздять так, що волосся дибом стає ?
Маршрутчік до Лучанин Показати IP 18 Квітня 2018 01:15
А де в Україні ви бачили нові маршрутні таксі?
лучанин Показати IP 18 Квітня 2018 14:00
В Кривому Розі винний у ДТП водій легкового автомобіля,як було оприлюднено у ЗМІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus