USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському знімають асфальт, який два дні тому поклали

7 Листопада 2016 17:18
Підрядна організація «Аміла» розпочала знімати асфальтне покриття, яке поклала два дні тому на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському, - інформує БУГ.

Журналіст видання намагалась поспілкуватись із керівником робіт, але він відмовився, мотивуючи, що в нього обід. Однак на запитання «коли продовжите роботи?» все таки відповів – «коли буде сухо». Працівники ж також сказали: «нічого не знаємо, сказали знімати – то й знімаємо».

Нагадаємо, що 4-го листопада ввечері підрядна організація завершила роботи на другому відрізку вулиці. Водночас, вже зранку 5-го листопада відремонтовану ділянку розкритикували водії та пішоходи.

Тоді жителі міста, які проходили повз, були або ж в здивуванні, або ж не розуміли, чому роботи проводять так пізно та практично без освітлення.

«Це лише перший шар. Буде ще другий. Так вийшло, що зранку було мокро, поки підсохло – вже 15 година, потім розлили емульсію і чекали поки вода випарується. Так вийшло, що чорновий шар ми змогли почати класти лише після 17-ої години. За якість можна не хвилюватись, ми виставили комп’ютер і техніка сама рівно вкладає шар», – зазначив керівник на ділянці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus