USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Володимирі-Волинську освятили автівки нових поліцейських

19 Грудня 2015 10:26
У Володимир-Волинському відділенні поліції, з нагоди створення нової структури, вирішили запросити священика для благословення початку роботи особового складу у новому форматі, а також освятити службові автомобілі, які отримали поліцейські нещодавно, - інформує «Слово Волині».

Голова єпархіального відділу по взаємозв'язках з військовослужбовцями та іншими силовими формуваннями протоієрей Олексій Шаран відслужив молебень та привітав усіх з наступаючими новорічними святами і зі створенням нової структури, а також побажав керівництву та усьому особовому складу відділення божої благодаті, миру та благополуччя. Та зазначив, що їхня служба є небезпечною, оскільки трапляються різні випадки. де хлопці ризикують власним життям. А щира молитва потрібна для того аби вони усі поверталися додому живими та неушкодженими.

Начальник Володимир-Волинського відділення Нововолинського відділу управління Національної поліції у Волинській області підполковник Михайло Бобик розповів, що у зв’язку з утворенням нової структури вирішили запросити священика для благословення з початком роботи.

- Усі ми є християнами і кожна справа повинна починатися з Божого слова та благословення, - говорить Михайло Петрович. – Тому ми попросили отця Олексія благословити наших правоохоронців і освятити автомобілі, які були виділені Національною поліцією України, аби на дорогах з працівниками, які їздитимуть на них, не трапилось лиха. Зазначу, що машини придбані за кошти Європейського Союзу. І кожен відділ отримав поки по одному такому авто. Та у перспективі планується виділення ще одного транспортного засобу. Автівки обладнані усім необхідним для роботи і є досить зручними для оперативного реагування слідчо-оперативної групи. Взагалі, у поліцейському автопарку налічується дев’ять службових машин, забезпечення яких паливно-мастильними матеріалами ведеться на відповідному рівні. Тож на усі повідомлення громадян, які надходитимуть у відділення, намагатимемось реагуватимемо оперативно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus