USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Українські футболісти потрапили в ДТП під Києвом. Фото

21 Жовтня 2018 13:02
У суботу ввечері, 20 жовтня, на Одеській трасі біля села Велика Солтанівка на Київщині зіткнулися відразу три автомобілі – Volvo, Skoda і Volkswagen. В ДТП постраждали футболісти клубу «Колос».

Про це повідомляє «Інформатор».

За даними поліції, Skoda прямувала зі сторони Києва і зупинилася біля повороту на розворот, щоб пропустити зустрічний потік автомобілів. Ззаду в неї влетіло авто Volvo, тож авто Skoda відкинуло під Volkswagen. Саме в останньому авто з матчу проти «Дніпро-1» поверталися футболісти «Колоса». Від удару авто з футболістами перекинулось і впало на дах за 30-40 метрів від місця зіткнення.

Авто з футболістами перекинулось на дах

Видання уточнило, що в момент аварії в авто Volkswagen перебували 2 гравці ФК «Колос» Олексій Зозуля і Василь Литвиненко. Одному зі спортсменів знадобилася допомога медиків, проте обійшлося без серйозних травм. У прес-службі футбольного клубу сповістили, що гравці відбулися подряпинами та синцями.

Усі автомобілі зазнали суттєвих ушкоджень у ДТП

Щодо авто Skoda, то його водія госпіталізували у важкому стані. Від удару чоловіка викинуло з автомобіля на проїжджу частину. Після зіткнення у Skoda практично була відсутня передня частина, а двигун відлетів на кілька метрів.

Авто-учасник ДТП з автомобілем із футболістами під Києвом

Внаслідок аварії гравці «Колоса» не зазнали суттєвих травм
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus