USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

В Україні дозволили автоматичну фотофіксацію порушень на дорогах

3 Жовтня 2018 15:25
Кабінет міністрів України дозволив використання засобів фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху в автоматичному режимі.

Відповідне рішення щодо впровадження більш сучасних засобів вимірювальної техніки контролю безпеки дорожнього руху Кабмін ухвалив сьогодні на засіданні, передає УНІАН.

Зокрема, рішенням уряд розширив перелік типів технічних засобів, що можуть використовуватися для контролю безпеки дорожнього руху.

Контроль безпеки дорожнього руху до сьогодні міг здійснюватися виключно за допомогою засобів дистанційного вимірювання швидкості руху транспортних засобів, таких, як TruCAM або "Візир".

Відтепер разом із використанням засобів дистанційного контролю на дорозі дозволено використання засобів визначення його просторово-часових координат і засобів із функцією фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху в автоматичному режимі.

Очікується, що впровадження використання цих засобів забезпечить підвищення якості контролю за дотриманням правил дорожнього руху, що матиме результатом підвищення безпеки на дорогах.

Також, як зазначають в уряді, це матиме позитивний економічний вплив на національних виробників таких технічних засобів у зв’язку зі збільшенням обсягів виробництва та реалізації їхньої продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus