USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні відкрили дані про реєстрацію авто: що можна дізнатися

29 Серпня 2018 07:40
На основі відкритих даних Єдиного державного реєстру Міністерства внутрішніх справ створено онлайн-сервіс про першу реєстрацію автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба головного сервісного центру МВС.

Зокрема, Центр опублікував відкриті дані про реєстрацію транспортних засобів на національному порталі data.gov.ua.

Зазначено, що новий онлайн-сервіс дає можливість самостійно отримати інформацію про автомобільний ринок.

«У реєстрі відображаються всі зміни, що відбуваються з автомобілем: зміна власника, номерного знака, здійснення переобладнання тощо. Сервіс на основі відкритих даних не містить конфіденційної інформації, але при цьому надає можливість ознайомитися з технічними характеристиками зареєстрованих авто», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що завдяки сервісу можна порівнювати дані про реєстрацію транспортних засобів за регіоном, датою випуску, маркою, моделлю, обсягом двигуна, типом палива і кольором.

Крім даних про реєстрацію легкових автомобілів, проект охоплює дані про реєстрацію транспортних засобів інших категорій, зокрема, автобусів і мікроавтобусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus