USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Україну прибули європейські «потопельники». ВІДЕО

18 Червня 2013 16:34
На українському авторинку вже з'явилися сучасні авто, які можна придбати вполовину менше за їх справжню вартість. Але спеціалісти радять не поспішати – такі авто швидше за все виявляться «потопельниками» з Європи, - йдеться у сюжеті програми «Гроші».

Ще минулого тижня ці авто плавали в розливах Рейну та Ельби. А нині, досихаючи дорогою, вони мандрують до України. Перетнувши кордон як металобрухт, машина потрапить спочатку до рук українських гаражних механіків, а потім - на авторинок. Продавці таких автівок можуть здаватися покупцеві відвертими. Вони детально розкажуть про подряпину на правому боці, пожаліються на те, що погано відкривається капот. Але ні словом не промовляться про те, що машина пережила справжній європотоп.

«Візуально ви ніколи не визначите була вона топлена або була. Комп'ютерна діагностика. Якщо машина топлена - там мають бути якісь проблеми з електронікою. Йдуть глюки. Якщо розбираєш - дроти - окислення. Якщо вода стояла - там іржавіє», - розповів механік Максим. Тобто, якщо покупець, прийшов на ринок обирати собі машину, він ніколи не дізнається, була вона топленою, чи ні. Треба робити діагностику, розбирати її, знімати покриття. За словами фахівця, автомобілі-«потопельники» можуть дорого коштувати скупому покупцеві.

«Проводи окислюються, напруга, іскра – ось, будь ласка, вам пожежа у машині. В Америці, в Канаді – якщо машина топлена, то вона більше не продається, а йде на утилізацію. На най ставлять клеймо. В нас же купують, заганяють, перепаковують салон та продають як майже новий автомобіль», - стверджує механік Максим. На Київському авторинку безліч авто, які щойно прибули з затоплених країн Європи.

До речі, утоплені автомобілі можуть потрапити до нас не лише з Євросоюзу, а й з Японії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus