USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Власники авто переплачували на штрафмайданчиках Волині

27 Грудня 2013 13:17
Вищий господарський суд України підтвердив, що ДП «Інформ-Ресурси» застосовувало економічно необґрунтовані, завищені тарифи на послуги по зберіганню тимчасово затриманих транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках Луцька та області, повідомили у прес-службі Відділення.

Суди першої, апеляційної та касаційної інстанцій відмовили державному підприємству Міністерства внутрішніх справ України «Інформ-Ресурси» у задоволені позову про визнання недійсним рішення Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, обґрунтовуючи свою позицію тим, що позивач не зміг навести підстав для визнання рішення недійсним.

Нагадаємо, що 31 травня 2013 року Волинське відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало державне підприємство Міністерства внутрішніх справ України «Інформ-Ресурси» за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним становищем на ринку послуг по зберіганню тимчасово затриманих транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках в межах Волинської області.

Відділення встановило, що державне підприємство застосовувало економічно необґрунтовані тарифи шляхом встановлення таких цін реалізації товару (послуг), які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

Тепер, враховуючи те, що Позивач не оскаржив Постанову Вищого Господарського Суду України в касаційному порядку до Верховного Суду України, то вона набрала законної сили, крім зазначеної суми штрафу в загальному розмірі 15,0 тисяч гривень, Відповідачу доведеться ще й сплатити пеню в сумі 4,05 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 27 Грудня 2013 13:53
Мале підприємство,яке торгує газовими котлами оштрафували на 40 тисяч, мафіозно-міліційську структуру тільки на 15 тисяч. АМК покриває держчиновників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus