USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни просять відремонтувати дорогу до райцентру

14 Липня 2016 17:17
Мешканці Любешівського району невдоволені станом дороги від села Щитинь.

Про це стало відомо під час засідання сесії обласної ради сьогодні, 14 липня.

Так, депутат Микола Бущук повідомив, що до нього звернулися жителі села Щитинь, Любешівського району. Волиняни невдоволені станом частини дороги Т0304, яка проходить через село Щитинь та з’єднує його з селом Залухів Ратнівського району, протяжністю 7 кілометрів.

«Відсутність якісного дорожнього покриття на ділянці T0304, зокрема відрізка дороги по селу Щитинь, протяжністю 7 кілометрів, позбавляє можливості налагодити нормальне транспортне сполучення з районним центром та з селом Залухів, Ратнівського району», - пояснив депутат.

Тому він попросив голову ОДА надати інформацію щодо стану цього відрізка автодороги та пояснити, коли востаннє цю дорогу ремонтували.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus