USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинянин отримав п’ять років за крадіжку авто

17 Жовтня 2014 16:40
До чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від 31-річного місцевого жителя про те, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала його автомобіль «АУДІ». Сума завданих збитків становить 26200 гривень, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Здійснивши низку оперативних заходів, дільничні інспектори міліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 27-річний місцевий житель і двоє молодиків із Рівненської області. До слова, зловмисник та його друзі у минулому вже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

– Під час досудового розслідування встановили, що у плани зловмисників викрадення автомобіля не входило: мовляв, усе сталося спонтанно, – розповів начальник Луцького РВ УМВС України у Волинській області Сергій Тягунов. – Провідавши товариша, компанія вирушила до обласного центру. Коли ж помітили автомобіль, вирішили викрасти дизельне паливо. Але, заглянувши в салон, спритники помітили ключі та документи на транспортний засіб, а відтак, не довго думаючи, сіли в авто і поїхали. Згодом злодії планували його продати.

Прибувши до одного із них додому, зловмисники знайшли у машині електричні інструменти: болгарку та електродриль, які відразу продали місцевому жителю. Після цього компанія вирушила на пошуки покупців. Однак реалізувати свої наміри злочинна трійця не встигла, адже їм завадили правоохоронці.

Викрадений автомобіль працівники луцького районного відділу міліції повернули власнику цілим та неушкодженим.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за статтею 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus