USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волинських перевізників перевірять

17 Вересня 2015 17:04
За відсутності пасажирів, рейсові автобуси часто не доїздять на кінцеві зупинки, не виконуючи тим самим умов договорів щодо перевезення.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 36 сесії Волинської обласної ради сьогодні, 17 вересня.

Депутат облради Михайло Бегаль оголосив депутатський запит в якому попросив переглянути договори з недобросовісними перевізниками.

З його слів, у Ратнівському районі зафіксували чимало випадків, коли водії не доїжджають до кінцевого пункту, якщо немає пасажирів. Люди, які чекають на маршрутку на кінцевих зупинках, часто мають незручності через відсутність транспорту.

Є чимало порушень і щодо здійснення пільгових перевезень, стверджує депутат. Відтак він попросив голову ОДА звернутися у відповідні служби для наведення порядку.

Крім того, при заключенні нових договорів,Бегаль пропонує враховувати, чи добросовісно виконували свої обов’язки згадані перевізники.

Депутати запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
юрист Показати IP 17 Вересня 2015 18:02
Перевіз пасажирів, що в міських маршрутках, що в міжміських це настоящий " клондайк ".В міських квитків не дають, і як звітуються в податковій про доходи ??? Все на чесному слові воділи - Васі ,тому маємо те-що маємо..На міжміських з вокзалу виїзжають одиниці, а за 50 - 100м від вокзалу проходить "основна" посадка пасажирів,тому теж "збиткові" ....!!!
Cергій до юрист Показати IP 17 Вересня 2015 19:39
Якщо це такий "клондайк",то пропоную тобі купити автобус і запустити його на маршрут.А потім розповідати про надприбутки.А ще краще,займайся своєю справою,а не коментуй те,про що не маяш ніякого уявлення!
пасажир до Cергій Показати IP 17 Вересня 2015 21:10
сергію то постав ті автобуси нехай стоять.Чому іздиш в збитокю.
Гриша Ф. до Cергій Показати IP 17 Вересня 2015 23:28
Люди дуже обізнані з тим,як працюють перевізники ,щоденно за цим спостерігають. Кожна людина має право на власну думку, прикро слухати коли говорять правду...?
До пасажира Показати IP 17 Вересня 2015 21:52
А скоро так і буде .що поставимо автобуси
Анонім Показати IP 17 Вересня 2015 22:35
Не тринди шоферюга.і так комфорту ніякого в салоні лайно хоча б раз в тиждень прибирали збиткові бл..ь
Волинянин Показати IP 18 Вересня 2015 08:18
Часто перевізники свою " збитковість " списують на перевезення пільгової категорії людей. Це обман держави і людей ,причина криється в тому, що постійно приховують доходи. Мені цікаво,як їх перевіряє податкова ??? Квитки не дають, не тількі міські але і міжміські перевізники, постійно це бачу на власні очі ... Владні мужі все знають, але це їх бізнес, або вони кришують його...!!!!!!!
Кріс Показати IP 18 Вересня 2015 14:55
Вірно!!! Ми ж українці!))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus