USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Євробляхи» зайняли в Україні 19% вторинного ринку

28 Серпня 2018 20:02
Торгівля автомобілями на єврономерах вийшла на новий рівень. Тепер пропозиції щодо «євроблях» вивели в окремі розділи найбільші українські класіфайди, щоб вибирати «доступні авто» не «заважали» автомобілі на українській реєстрації зі своїми високими цінами.

Підібрати авто на «єврономерах» можна від кілька сотень доларів, але більшість угод відбувається в діапазоні $1,5-2 тис, пише AUTO-Consulting.

Як відзначає видання, вже є пропозиції преміальних і недешевих автомобілів, ціна яких, все одно нижча, ніж їхніх аналогів на українських номерах.

За інформацією видання, до кінця літа, так звані» «євробляхи» вже займають 19% вторинного ринку. Тобто, кожен 5-й проданий у серпні автомобіль вже був на єврономерах. Такі авто щомісяця відвойовують по 8-12 тис. клієнтів на українському ринку.

Рейтинг авто на «єврономерах», які найбільше продавались за період червень-серпень 2018 року:

З інфографіки видно, що сформувався чіткий пул лідерів, на які припадає левова частка всіх продажів «євроблях».

Як повідомлялося, 13 липня парламент прийняв в першому читанні проект закону, метою якого є зниження вартості розмитнення автомобілів. Проблема з нерозмитненими авто на єврономерах існує вже давно і з кожним роком кількість таких машин збільшується. У лютому ДФС повідомляла, що в Україні перебуває майже 425,4 тис. транспортних засобів з іноземною реєстрацією, з яких більше 246,4 тис. - з порушенням терміну перебування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus