USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

За скільки волиняни можуть придбати «мажорні» автомобільні номери

23 Липня 2018 21:02
Особливі автомобільні номери з цифрами волиняни можуть придбати за суму від 6500 до 20 тисяч гривень. Щодо написів, то такий номер коштує від 500 до 1000 гривень.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів начальник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко.

«Привабливими цифрами у нас є перша десятка, тобто від трьох нулів один і до трьох нулів дев’ять, а також чотири однакові цифри – вони є платними номерними знаками. Наприклад, беремо чотири четвірки – це згідно наказу МВС є платною послугою, яка в залежності від набору різних цифр вартує від 6 тисяч 500 гривень до 20 тисяч. Найменш привабливою вважається цифра шість, тобто три нулі шість і чотири шістки коштують 6500 гривень. Натомість найбільш привабливими на Волині являються чотири вісімки, сімки та п’ятірки. Чотири сімки та чотири п’ятірки коштують 20 тисяч гривень, чотири вісімки – 10 тисяч», - каже Олександр Малашко.

Щодо індивідуальних номерів з написами, то вони коштують значно дешевше.

«Що стосується індивідуальних номерів, наприклад, різних там «піх», «пух», «жир», «мозг» (сміється, - ВН), то ми зобов'язані розробити макет, якщо напис не включає ненормативну лексику, написи дискримінаційного характеру, зображення Державного Герба України або Державного Прапора України та офіційні назви органів державної влади. Існують такі правила: мінімум три символи - це можуть бути як цифрові, так і літерні, максимум – вісім. Такий номер коштує від 500 до 1000 гривень, в залежності від кількості символів: три ми беремо за основу, а далі кожен символ коштує 90 гривень, також беруться кошти за спецпродукцію. Тобто вони не є надто дорогими, хоча написи бувають просто абсурдні. На сьогоднішній день ця ейфорія індивідуального виділення пройшла, в основному до нас звертаються фірми, які найчастіше наносять власну назву», - наголошує начальник Регіонального сервісного центру МВС Волині

З його слів, за минулий рік було лише вісім замовлень індивідуальних номерів і три за цей рік, тобто з кожним роком іде тенденція до спадання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сеня Показати IP 23 Липня 2018 23:15
Vip,шміп,сирожа...-ЛОХІ
! Показати IP 24 Липня 2018 07:38
Люди з комплексом неповноцінності !
Едуард до ! Показати IP 26 Липня 2018 22:41
Небачу нічого поганого в ідивідуальному номері. Якщо людина хоче виділитися з натовпу це не означає що він неповноціний, плюс в державній казні лишня копійка не помішає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus