USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Закон про зниження акцизу на вживані авто підписаний, але Рада внесе зміни

4 Липня 2016 18:37
Президент України Петро Порошенко підписав прийнятий парламентом закон про зниження акцизів на імпорт вживаних автомобілів.

Про це у себе в Twitter повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко.

Зі слів Цеголка, щоб уникнути зловживань, було домовлено у четвер внести зміни у закон.

"Президент підписав Закон про вживані авто у присутності депутатів різн фракцій. Домовилися у четвер внести у нього зміни, щоб уникнути зловживань", - написав Цеголко.

Нагадаємо, що 31 травня Верховна Рада прийняла законопроект про внесення змін до Податкового кодексу для стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів, яким передбачається значне зниження акцизів на імпорт уживаних автомобілів протягом 2,5 років.

Передбачалося, що завдяки закону ціна на б/в автомобілі суттєво знизяться, що, зокрема, хвилює перекупників, які заробляють на перегоні автомобілів і їх перепродажу в Україні.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХИТРИЙ АКЦИЗ АБО НА СКІЛЬКИ ПОДЕШЕВШАЮТЬ ВЖИВАНІ АВТО

Як зазначається у законі, зниження акцизу стосується імпорту всіх уживаних автомобілів, за винятком авто, походженням з країни-окупанта (агресора) щодо України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анатоль_ Показати IP 4 Липня 2016 19:02
Отож!
5.10 Показати IP 4 Липня 2016 19:41
Цікаво... Чекаю продовження... Одну гаєчку з нагайки для рабів вийняли. Побачим результати. Думаю невдовзі введуть якусь іншу ху..ню ( податок).
Анонім Показати IP 4 Липня 2016 20:01
Порошенко сказав так i буде, Украiна вже в Европi, кожнiй сiм'i по герою, поки знiмуть акциз то вже не буде кому iздити........
Путін Показати IP 4 Липня 2016 21:50
Яких нах агресор, Туреччина помирилась з Росією. Агресор - Порох.
BMW Показати IP 5 Липня 2016 08:03
Куплять всі тепер ауто і поїдуть у... АТО :)
ваван Показати IP 5 Липня 2016 08:40
Люди, не переймайтеся, це для заможних багатіїів зроблено. В Європі можна їздити на будь-яких авто, потрібна лише перереєстрація, яка робиться за 10 хвилин. Купуючи авто, наприклад, в Німечині за 5000 євро, можна їздити по Польші з новими номерами за пару сотен злотих і почуватись вільною людиною. І поляки не боятся, що втратять свій авторинок. В Україні вічно вигадують якісь схеми, щоб збагатитись на людях, а не зробити так, як в Європі. А ще хочуть в ЄС. Ганьба!
Читач Показати IP 5 Липня 2016 22:28
Цікаво, а зо вони розуміють піл зловживанням?? Можливість копійку заробити?
Євген Показати IP 6 Липня 2016 12:37
Це все фігня! Відповідно до закону приганяти маєш сам!, не старшу 5-ти років. 5-ти річне авто навіть за кордоном - не халява. Зараз всі кинуться, візи відкриють, і в Германщину за не дешевим авто, по 1шт на ніс, на рік - Ви багато таких знаєте?... Халява для тих в кого бабло є, а піпл так і кататиметься на М412!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus