USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступник міністра потрапив у ДТП під час перевірки стану доріг на Закарпатті

10 Березня 2019 16:04
В автомобілі заступника міністра інфраструктури Віктора Довганя відлетіло колесо, унаслідок чого машина злетіла в кювет. За іронією, чиновник саме їхав перевіряти стан доріг на Закарпатті.

Про це сам Довгань повідомив на своїй сторінці у Facebook.

ДТП сталася на дорозі національного значення неподалік від українсько-румунського кордону.

За словами Довганя, на автодорозі Н09 повністю відсутнє дорожнє покриття.

«Наша машина навіть через яму вилетіла в кювет. Добре, що швидкість була 20 кілометрів на годину і тільки вирвало колесо», – написав Довгань.

Цього року, наголосив заступник міністра, треба з виділених на ремонт доріг 600 мільйонів гривень акцент треба робити на дороги Київ – Чоп та Мукачево – Рахів.

Із допису заступника міністра інфраструктури Віктора Довганя поіронізував журналіст Андрій Портнов.

«Це, звичайно, прекрасно, що саме в процесі інспекції доріг завідувач цими дорогами, заступник міністра інфраструктури потрапив в кювет і відірвав у машині колесо. З цим зрозуміло, новина відмінна і оптимістична.

Але скільки ж треба мати розуму, щоб взяти і самому це публічно прокоментувати. Це як міністр охорони здоров'я повідомила б, що під час інспекції лікарні в ній померли пацієнти, або міністр освіти - що під час перевірки інституту там масово отупіли студенти.

Здається, в уряд Гройсмана за якоюсь спеціальною ознакою відібрали найдосвідченіних дегенератів. То гіперлуп, то п'ять аеропортів у рік, то Шовковий шлях, то електронний уряд, то 5-G, то тепер урочисте повідомлення, що вони вийшли на самих себе. На роки запам'ятаються всім, як уряд гіперлупу», - пише Портнов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луч Показати IP 10 Березня 2019 17:22
Фінал буде коли Порошенка візьмуть на хабарі ))
404 Показати IP 10 Березня 2019 18:37
Нікому не потрібно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus