USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Збив жінку та втік: винуватцем смертельної ДТП у Львові виявився поліцейський

31 Грудня 2018 19:30
Водій, який 30 грудня на «євроблясі» збив на смерть молоду жінку на трамвайній зупинці у Львові, виявився співробітником поліції. Після ДТП водій втік з місця пригоди.

Про це повідомила прес-служба регіонального управління Нацполіції 31 грудня.

Зазначається, під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу водія-втікача та його місце перебування. Ним виявився 25-річний львів’янин, працівник поліції. Зараз його затримали.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 КК України). Винуватцю загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Нагадаємо, вранці 30 грудня на вулиці Івана Франка у Львові водій автомобіля BMW на іноземній реєстрації скоїв наїзд на 25-річну жительку Жидачівського району. Від отриманих травм вона померла на місці події. Водій втік з місця ДТП, кинувши машину неподалік від місця аварії.

Як повідомлялося, днями на Полтавщині четверо п'яних поліцейських побили перехожого та відібрали у нього гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus