USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У найбільших містах України компанія Modern-Eхро відкрила сервісні центри*

14 Травня 2019 09:00
Усе більше клієнтів компанії Modern-Eхро, глобального виробника і постачальника комплексних рішень для ритейлу в Центральній та Східній Європі, потребують не лише якісного, але й комплексного сервісного обслуговування. Для цього у найбільших українських містах відкрили сервісні центри компанії. Спеціалісти можуть виконувати тут увесь комплекс робіт: від встановлення збірних стелажів – й до монтажу складних систем холодильного обладнання, касових боксів та ремонту і обслуговування обладнання інших виробників, що є рідкістю на цьому ринку.

– Компаній, які повністю виходять на проект комплексного рішення, дуже мало, – розповідає директор департаменту сервісного обслуговування Modern-Expo Ігор Жигістовський. – І якраз Modern-Expo може забезпечити магазин чи АЗК будь-якого формату і площі всім необхідним, починаючи від розробки дизайн-проекту і закінчуючи поставкою та монтажем обладнання. А це торгові та складські стелажі, холодильні вітрини, касові бокси та багато інших речей, необхідних для роботи торгового об’єкту, включаючи індивідуальні розробки для окремих клієнтів.
Ігор Жигістовський
Ігор Жигістовський
Кілька місяців тому відділ сервісного обслуговування компанії став департаментом. Що принципово змінилося після цієї трансформації?

Від початків сервіс від Modern-Expo – це супровід продажу обладнання власного виробництва. Якщо, наприклад, ми продаємо клієнту касовий бокс, то від моменту продажу наше завдання забезпечити його надійну роботу. Найперше, ми кваліфіковано і якісно виконуємо монтаж.

Якщо ж клієнт бажає виконати монтаж власними силами, ми можемо запропонувати йому послугу шеф-монтажу. Тобто проконтролювати хід робіт та результат. Як представник виробника, ми повинні забезпечити належний рівень якості монтажних робіт і надійний запуск обладнання в експлуатацію. А потім, відповідно до законодавства, ми реалізуємо гарантійні зобов’язання виробника: за необхідності виконуємо гарантійні ремонти. Для цього підтримуємо запас якісних оригінальних запчастин. У післягарантійний період, за бажанням клієнта, беремо обладнання на обслуговування і здійснюємо регулярні огляди та поточні ремонти.
Після того, як ми стали департаментом, змінилася наша структура. Якщо раніше у нас був просто один відділ сервісного обслуговування, то зараз у департаменті є три відділи. Завдання першого – розвиток міжнародних ринків, другий займається просуванням на ринку України, а третій – це відділ технічної підтримки, тобто це люди, які забезпечують усі наші бригади інструментами, матеріалами та необхідною технічною інформацією.

Які сьогодні завдання у тепер вже департаменту сервісного обслуговування?

Сьогодні ми хочемо показати найвищий рівень сервісу в Україні та поширити цей стандарт роботи у країнах Євросоюзу, оскільки Modern-Expo Group має свої представництва у Польщі, Німеччині, Англії та Франції. Але й інші підрозділи компанії, наприклад, в ОАЕ чи Білорусі, так само вимагають впровадження сучасних рішень у організації сервісу.

Ми хочемо систематизувати досвід роботи попередніх років, на його базі створити міцну структуру, яка стане найкращою сервісною організацією в Україні. А далі відтворити всі ці напрацювання на ринках Європи та інших країн. Успіхи останніх чотирьох місяців дають нам всі підстави вважати, що ми на правильному шляху. Наприклад, нещодавно був монтаж касових боксів у Катарі. А перед цим ми брали участь у монтажі для магазину Intermarche в Парижі, де була змонтована 21 наша холодильна вітрина.
Крім монтажу обладнання виробництва Modern-Expo, ми також реалізуємо монтаж та демонтаж торгового та складського обладнання будь-яких інших виробників. Окрім того, це сервісні послуги і ремонти обладнання, напряму не пов’язаного з ритейлом: системи кондиціонування та вентиляції, холодильні камери, обладнання для професійної кухні, системи опалення. Тобто будь-який напрямок ми можемо вирішувати комплексно. Також зараз ми розглядаємо питання власного виробництва холодильних агрегатів та прорахунок монтажних робіт за кордоном.
У яких містах України працюють згадувані Сервісні Центри?

Якщо раніше сервісний підрозділ компанії базувався лише в Луцьку, то зараз ми створили підрозділи, які називаємо Сервісними Центрами. Перший регіональний Сервісний Центр Modern-Eхро ми відкрили в Києві, наступні – у Харкові, Одесі та Дніпрі. Окрім того, невеличкий підрозділ ми маємо у Львові. Там працюють команди кваліфікованих фахівців, які можуть виконувати завдання з монтажу, обслуговування та ремонту всіх типів торгового обладнання. Тобто вся територія України поділена на зони їхньої відповідальності. В якій точці країни не виникала б заявка, персонал відповідного Сервісного Центру оперативно її опрацює.

Як відбувається процес замовлення сервісної послуги?

Замовник залишає заявку, зателефонувавши на «гарячу лінію» або ж через електронну пошту. Диспетчер приймає її в Луцьку і перенаправляє у найближчий до об’єкту регіональний Сервісний Центр. Якщо, скажімо, заявка надійшла з Вінниці, то з Луцька вона переадресовується начальнику Сервісного Центру в Київ. Це нам дає можливість економити час, ресурси та прискорити роботу. Сервісні центри знаходяться територіально ближче до багатьох наших клієнтів і забезпечують той самий перелік послуг, який ми надаємо з Луцька. Отже, якщо раніше ми направляли автівку для роботи за 200-300 км, то зараз дістатись до необхідного об’єкту можна за 15-20 хвилин.

Цікаво, а як відбираєте і навчаєте персонал?

У відборі персоналу використовуємо три основні критерії. По-перше, ми шукаємо чесних та порядних людей. Це одна з цінностей компанії й основний критерій роботи у компанії. По-друге, у людини має бути бажання працювати на результат. Тобто не лише виконувати непрості завдання, а й шукати варіанти нестандартного їх вирішення. Той, хто такі шляхи знаходить, завжди рухається далі. І по-третє, ми шукаємо і беремо на роботу тих людей, які готові навчатися, перекваліфікуватися та ставати спеціалістами широкого профілю.
Своїх людей ми навчаємо на різних тренінгах. Окрім того, зараз на Моdern-Eхро створюємо навчальний клас, в якому будуть знаходитися зразки нашого обладнання. Тож нові працівники проходитимуть тут теоретичне і практичне навчання.

Зрозуміло, що велику увагу приділяємо навчанню в умовах реальних об’єктів. За молодими спеціалістами закріплений досвідчений куратор доти, доки вони не виходять на потрібний рівень і не складають іспит. Ми надаємо їм можливість бути старшими у бригаді під час виконання робіт, тож в майбутньому вони можуть стати механіками або монтажниками. Можна здобути категорію старшого майстра і курувати великий об’єкт, керувати тривалими роботами і чималою бригадою. Окремі наші механіки, здобувши відповідну освіту, перейшли на керівну роботу в офіс і сьогодні беруть участь у плануванні робіт та розрахунку ресурсів. Моdern-Eхро – це завжди розвиток, виклики і нові можливості.
Начальник відділу технічної підтримки Андрій Руденко з колегами
Начальник відділу технічної підтримки Андрій Руденко з колегами
Modern-Expo Group – міжнародна компанія, постачальник № 1 комплексних рішень для ритейлу в Центральній і Східній Європі. Виробничі майданчики, загальною площею 112 000 м², знаходяться в Луцьку (Україна), Верхньодніпровську (Україна) і Вітебську (Білорусь).

Modern-Expo постачає обладнання в понад 70 країни світу; асортимент компанії – більше 50 тисяч найменувань, зокрема, торгові стелажі, касові бокси, обладнання з нержавіючої сталі, каси самообслуговування, стелажі високого складування, POS-обладнання, холодильне обладнання; сьогодні компанія також розробляє SMART-рішення для ритейлу. 11 офісів компанії знаходяться в Україні, Франції, Польщі, Білорусі, Німеччині, Великобританії, ОАЕ та інших країнах.

Серед клієнтів Modern-Expo такі відомі компанії, як: Groupe Auchan, PepsiCo, Metro AG, British American Tobacco, Philip Morris, Imperial Tobacco, Carrefour, OKKO, АТБ, Union COOP, E.Leclerc, Fozzy Group, Rewe Group, Zabka, Henkel, SPAR та інші.

Монтаж торговельного обладнання для АШАН (Київ), 2018 рік
Монтаж обладнання для виставки під час Modern Retail Forum (Київ, 2019)
Монтаж обладнання для магазину Piotr i Paweł (Польща, 2018)
Winetime (Київ, 2019)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віталій Показати IP 14 Травня 2019 11:15
Користувався послугами даної компанії. Все на найвищому рівні: час реагування, помірні ціни, уважний диспетчер. Задоволений якістю проведеного ремонту.
лучанка Показати IP 14 Травня 2019 18:39
Андрій Руденко -професіонал високого рівня .Він здатен апдейтити будь-яку компанію .Успіхів ,Андрій!
Вася Показати IP 14 Травня 2019 21:59
Ремонт обладнання? Не смішіть нікого...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus