USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Ветерани Афганістану отримали подарунки від Волинської єпархії

28 Грудня 2013 15:51
З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, священнослужителі Волинської єпархії вручили продуктової набори учасникам ВОО Української спілки ветеранів Афганістану. До воїнів-інтернаціоналістів завітали секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук та особистий секретар митрополита Волинського і Луцького Ніфонта протоієрей Валентин Марчук.

«Нам відомий був ваш подвиг, на ваші плечі був покладений важкий хрест. Радісно, що ви бережете пам’ять, що ви об’єднуємось. Ми молимось за вас, щоб Господь дарував вам і тілесне і душевне здоров’я, бо якщо хтось і не був поранений, то душі ваші точно були поранені в цій війні. Дай вам Бог сил і міці», – сказав, звератючись до ветеранів отець Миколай Бондарук.

Особистий секретар митрополита Волинського і Луцького Ніфонта протоієрей Валентин Марчук повідомив, що Волинська єпархія УПЦ, яка вже давно духовно опікується воїнами-афганцями розпочне також і матеріальну опіку над тими, хто потребує допомоги. «Бажано, щоб ви якось поспілкувались зі студентами нашої духовної семінарії, щоб ви могли розповсіти про страшні моменти цієї війни. І щоб наші мабутні священники теж вміли цінувати мирне небо на головою. А наш владика Ніфонт молиться як за спокій душ тих хто пішов у вічність, так і за здоров’я живих», – зауважив отець Валентин.

Своєю чергою, голова ВОО Української спілки ветеранів Афагінстану Григорій Павлович подякував священникам за турботу та просив переказати найщиріші слова вдячності митрополиту Волинському і Луцькому Ніфонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus