USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

40 житлових будинків у Луцьку рятують від обвалу

7 Серпня 2013 16:05
На вулиці Героїв УПА, що в районі Вишкова у Луцьку вже розпочали ремонтно-укріплюючі роботи, інформує ТРК «Аверс».
Зараз підрядники засипають старе русло річки Стир, що підмиває будівлі. Це робиться для того, аби мати змогу під’їхати до проблемних місць та розпочати укріплення берега. Зупинити зсувні процеси, які руйнують помешкання та двори лучан - головне завдання будівельників.
Сутність робіт у тому, що здійснюється поперечне пересипання старого русла Стиру, після чого буровою установкою забиватимуть сваї. Зі слів будівельників - завершити роботи, за умов достатнього фінансуванні, планують до зими.
у повідомленні йдеться, що після серйозної повені, навесні 2013-ого, під загрозою опинилися декілька приватних будинків. На ліквідацію аварійної ситуації виділили 17 мільйонів гривень. З небезпечної зони вже відселили понад сотню лучан, із більш як чотирьох десятків осель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 7 Серпня 2013 17:38
УВАГА !!! Луцький збанкрутілий "ЗАХІДІНКОМБАНК" вкрав Ваші депозити? Луцька прокуратура приймає заяви ошуканих вкладників щодо повернення депозитів. Не гайте часу. Просто так цей "банк"- банкрут гроші вкладникам не поверне. Львівська філія з 01.08.2013р закрилась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus