USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку не буде запланованого дитсадочка на 40-ому

24 Грудня 2014 12:37
У Луцьку не будуватимуть ще один садочок, як це планувалося.

Про це стало відомо під час засідання 68-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 24 грудня.

Так, зі слів депутата Луцької міськради Романа Романюка, протягом останніх років відбувається активна забудова міста в районі вулиць Федорова, Кравчука та Конякіна.

«Але забудовники не надто дбали про відпочинок мешканців. Як наслідок, молодим мамам та лучанам немає, де провести вільний час», - зазначив він і додав, що між вулицями Конякіна і Зацепи є вільна земельна ділянка, на якій раніше планували побудувати дитячий садочок.

«Але всі ми розуміємо, що будівництво дитячого садочка поки що там не почнеться. Пропоную у бюджеті міста на 2015 рік виділити кошти на окультурення захаращеної зони», - звернувся обранець громади до Луцького міського голови Миколи Романюка.

На градоначальник відповів, що дитячого садочка на території між вулицями Конякіна та Зацепи уже не вийде.

«Набудували будинків, а для будівництва дитячого садочка потрібно дотримуватись певних вимог, зокрема, повинно бути виділене місце для дитячих майданчиків», - зауважив Микола Романюк.

Тож, 38 народних обранців таку ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Тарас Показати IP 24 Грудня 2014 12:44
Хто б сумнівася
лучанка Показати IP 24 Грудня 2014 12:52
Звичайно потрібно про це думати, але на Київській порщі де вже був побудований садочок №7 про це ніхто недумав побудували будинок , зробили мазазин ВОПАК і заїзд до ньоно біля площадок і воріт дитячого садочка і чомусь ніхто не подумав про цих діток і батьків які там ходять і діти граються, а ще вбиральня яка смердить літом і зимою, проце недумали що діти які граються поряд з нею дихають цим смородом і вихлопними газами від машин які там постійно підїзджаьют на розгрузку і ще там паралельно з дитячими майданчиками стоять сміттеві бака. Про це пан Романюк не думає щоб хоч щось добре зробити для цього садочка ,який на протязі тридцяти років є показовим в місті. То потрібно і показати вбиральню з сміттєвими баками.
лучанин до лучанка Показати IP 24 Грудня 2014 15:15
взагалі як можна відкривати нові садки коли не має людей які могли б в них працювати ,до слова про садок №7 вихователі розвели антисанітарію завелися воші,діти постійно хворіють тому що вони завжди відкривають вікна мотивуючи це тим що нібито вних дуже жарко ,причому самі ходять в в"язаних кофтах! А робиться це тільки для того що б меньше дітей відвідували садок і зменшити навантаження на себе!я розумію що такий безпредел в багатьох ДНЗ але ці кадри вже ну просто переходять всі рамки дозволеного обріхуючи ,розводячи (сплетні) і таке подібне ГРУПА ПРОЛІСОК!!!!!!!!!!!!!
свг Показати IP 24 Грудня 2014 13:02
який садочо. відкриють ще один ганделик на зразок вогнем і мечем. для нього сан.норми підходять.
жителька 40-го до свг Показати IP 24 Грудня 2014 13:24
От би всі генделики в нас були як "Вогнем і мечем". А дитячий садочок там будувати - повна дурість. Згадайте скільки за цей рік там аварій було. Якби там був садочок, то автомобілі влітали б на територію дитячого закладу.
лучанин Показати IP 24 Грудня 2014 13:13
Для чого ці голосні заяви,просто не вигідно вам ... довбакам,тільки протирають штані!!!!
лучани Показати IP 24 Грудня 2014 13:22
На Ківерцівській пустує приміщення для садка, коледж Монада виселити, на Кравчука пенсійний фонд....ітд ітп. Приміщень багато,було б бажання. Просто на новому бідівництві легше вкрасти ,ніж на ремоні готового приміщення.
Р.Романов Показати IP 24 Грудня 2014 13:42
Набудували будинків, а для будівництва дитячого садочка потрібно дотримуватись певних вимог, зокрема, повинно бути виділене місце для дитячих майданчиків», - зауважив Микола Романюк. Товаришу мер, а де ви були коли "набудовували" будинки? Чому Ви допустили порушення генерального плану забудови міста? Скількох підлеглих ви покарали за порушення плану забудови? А у відповідь тиша... У Вас один Бог - гроші, які не пахнуть... На молодих мам Вам наплювати, бо живете в маєтках.
Андрій Показати IP 11 Січня 2015 01:00
Невже так важко в тому районі вулицю Зацепи заасфальтувати аж до Кравчука. А то там плюнули трожки асфальту, там трошки, а якоїсь логічної транспортної розв"язки не проглядається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus